2777
2789
عنوان

خاستگارم نظامیه😐کسایی که شوهرشون نظامیه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 5515 بازدید | 143 پست
بخدا دلم میسوزه شوهر من دانشگاه افسری بوده عین اسرای جنگی زجرشون میدادن تو دانشگاهبعد تهشم اینه حقوق ...

شوهر دوست منم نظامیه 

دوستم داغون شده زیر فشار مالی 

تازه مجبوره هم مرد باشه هم زن 

چون شوهرش اکثرا سر کاره

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
آخه با این حقوق کمی که میگیرن سفر خارج که سهله سفر داخلی رو هم بیچاره ها به زور میتونن برن

اره دیگه همون نهایتش بشه ترکیه رفت اینم ادم میره کیش ولی خوب از همکارای همسرم بودن المان و کشورای ارومایی دیگ رفتن برا مسافرت ک اونم خودشون از قبل پولدار بودن

کاربری دست دو نفر👧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو همین سایت خانمی میگفت که شوهرش نظامیه و بهش خیانت میکنه و حتی میگفت اکثر همکارهاش هم اینطورین و ...

خب منم یکی از همین سایت بهت میگم که اطرافیان خیلی نزدیکم نظامی ان تو چشم پاکی و نجابت واقعا نظیر ندارن یعنی لحظه ای حتی چشم به نامحرم نمیندازن ..گوشی ها ساده سالها با یک خط دارن کار میکنن مومن و خدا ترسن ..ولی تو همه مشاغل و تو هر قشری ادم خراب هم هست ولی اینکه بگیم نظامیا خیانت کارن یا دکترا خیانت کارن یا مهندسا خیانت کار خوب نیست

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بستگی داره از کدوم ارگان باشه

ارتش، سپاه یا نیروی انتظامی

خیلی با هم فرق دارن، سپاهیا معمولا با اخلاق و خانواده دوستن ولی حجاب براشون مهمه، کلا اعتقاداتشون قویه، اهل زن بازی و خیانت هم نیستن

ارتش و نیروی انتظامی خوب این شاخص ها رو کمتر دارن، چون اساسا موقع استخدام و مصاحبه خیلی این چیزا مد نظر نیست توی این دوتا ارگان

بنابراین اگر خواستگارت ارتشی یا نیروی انتظامیه، احتمالا خیلی روی حجابت حساس نیست

سفر خارجی می تون برن ولی با هماهنگی قبلی

حقوقشون در حد متوسط جامعه ست

سختی کارشون با هم یکی نیست، حتی اونایی که توی یه ارگان هستن ممکنه کارشون با هم متفاوت باشه، یکی ساعت ۸ صبح میره بعد از ظهر میاد خونه ولی یکی از ۶ صبح تا ۱۰ شب سرکاره و ماموریت های طولانی و خطرناک میره. مهم اینه که تو چه بخشی کار می کنن. 

به نظرم بگو بیان صحبت کنین خیلی از ابعاد برات روشن میشه، شاید مورد پسندت بود.

قصدشم نداشتیم.کربلا دو بار برده. جفتشم با وام.از این اخلاقا نداره.اتفاقاً خودشم خیلی سفر دوست داره.

نمیشه هم بری الان بلیط رفت مثلا امریکا ۳۰۰ ملیونه همین فردا هم بگن برو ادم چجوری بره  برتم نمیتونه برگرده دیگ ولی محدودیت سفر مثل سپاه ندارن شهرا زیارتی هم ک همه نیرو های مسلح میرن مشکلی نیست

کاربری دست دو نفر👧
حقوقشون هم واقعا کمه ولی مزایا دیگه هم دارن مثلا بیمه تون تکمیلی هست و با مبلغ خیلی ناچیزی ازمایش وی ...

چقدر خوب و کامل گفتید البته اصلاح کنم که اکثرا تا پایان سی سال خدمتشون هر چهار سال باید شهر به شهر نقل مکان کنن که حداقل 4 سالش باید یه شهر محروم مثل سیستان وبلوچستان یا بندر باشه 

و اینم درسته که از نظر جسمی و اخلاقی کاملا بررسی شدن که سالمن و اینکه حق خیانت ندارن چون زودتر از همسرشون، مافوقشون اگه بفهمه بلایی به سرشون میارن که اون سرش ناپیدا حتی مجرد باشن نمیتونن دوست دختر داشته باشن همکار همسر من دوست دختر داشت کاری کردن باهاشاز سایه خودش میترسید دیگه توبه کرد😂

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
خب منم یکی از همین سایت بهت میگم که اطرافیان خیلی نزدیکم نظامی ان تو چشم پاکی و نجابت واقعا نظیر ندا ...

چرا موضوع رو جنایی میکنی ، من نگفتم همه ی نظامیا خیانت کارن گفتم تو همین سایت خانمی که شوهرش نظامی بوده می‌گفته شوهرش و همکاراش زیر آبی میرن و میخواد جدا شع همین .... وگرنه همه جا خوب و بد داره 

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹
شوهر دوست منم نظامیه دوستم داغون شده زیر فشار مالی تازه مجبوره هم مرد باشه هم زن چون شوهرش اکثرا سر ...

خدا روزی رسونه ولی منم خیلی حسرتا به دلم مونده

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
من خاستگار پولدار ندارم و مهمم نیس فقط اینکه کار و بیمه تکمیلی و تامین اجتماعی داشته باشه اوکیه و اخ ...

شوهر من نظامیه و بشدت بهم گیر میده نه فقط حجاب توی همه چیز ولی بنظرم اصلا ربطی به شغلش نداره ایمکه میگید نظامیا گیر نمیدن درست نیست هر کسی یجور اخلاقی داره

اره بیشتر به خود طرف بستگی داره نظامی ها بیمه تکمیلی و تامین دارن؟

بیمه ش خیلی خوبه حتی جاهایی که بیمه نیروهای مسلح قبول نمیکنن و باید آزاد پرداخت کنی میتونی فیش ببری پولشو از بیمه ت بگیری

اسی قضیه سفر خارج از کشور هم درسته نیرو انتظامی و سپاهیا نمیتونن برن ارتشیا رو‌نمیدونمسفر زیارتی هم ...

ارتشی ها هم نمیتونن

اسی جون از لحاظ بیمه بیمشون خیلی قویه حتی از مایی ک کارمند تامین اجتماعی بودیم خیلی قوی تر امکاناتم ...

بنظرت قبول کنم؟ بابا اینطور ک شما تعریف کردین ندیده عاشقش شدم😂🤣

شنیدم که خوب نیستن و کسایی که نظامین خیانتکارن ... بازم میگم تو همین سایت از چندین نفر شنیدم نریزید ...

اشتباه شنیدید😑خیانت کنن مافوقشون پدرشونو درمیاره

بیمه خدمات درمانی بیمه عمر دارنکارت اوند و حکمت کارت هم دارن حق ماموریت دارن اگه شهرهای بد اب و هوا ...

عزیزم همه جا صدق نمیکنه مثلا سرویس مدرسه و پول اب و گاز و برق ما میدیم ولی خونه سازمانی داریم و کارت اوند و حکمت درسته