2777
2789
عنوان

خاستگارم نظامیه😐کسایی که شوهرشون نظامیه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 5515 بازدید | 143 پست
اره بیشتر به خود طرف بستگی داره نظامی ها بیمه تکمیلی و تامین دارن؟

بیمه خدمات درمانی بیمه عمر دارن

کارت اوند و حکمت کارت هم دارن حق ماموریت دارن اگه شهرهای بد اب و هوا بیفتی اونم امتیازش جداست خونه سازمانی هم دارن

پول اب برق گاز هم نمیدی 

سرویس مدرسه بچه ها هم رایگانه 

تو منازل سازمانی اکثر خدماتی تفریحی و اموزشی هست 

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من همون امکانات برام مهمتره و اینکه خاستگار پولدار ندارم .اخلاق از پول برام مهمتره و اینکه طرفم ...

نیرو انتضامی خوبیش اینه اضافه کار داره وام های خوب میده کلی وسایل خونه ب جاریم دادن الان فک کنم بعد این گرونیا کمتر شده میتونه راحت شغل دومم داشته باشه کلا خوبه یا زندگی متوسط من ک ازدواج کردم اون اولا هیچ مواد غذایی نمیخریدم همه رو ارتش میداد هر چی فکرشو کنی اما بعد تحریما کم شد الانم نفری ماهی ۳۵۰ تومن شارژ میشه از فروشگاه اتکا خرید میکنیم البته گفتن از برج ۶ میشه ۸۰۰ تومن در خوبه من راضیم 

ن عزیزم حقوقشون خیلی بهتر شده ۱۵ سال الان ۲۲ ۲۳ میگیره

باشه🙂

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

شوهر من نظامیه 

آره بخاطر شغلش پوششم اونی نیسک که میخوام فقط وقتی میریم شهر خودمون راحتم اینجا چادر میپوشم ولی از چادر متنفرم

بعد اگه ارتشی هست قبول نکن حقوقش فوق العاده کمه ولی خب یه سری مزایا داره مثل بیمه ی خوب و بن خرید و بن استفاده از رستوران و... 

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
شنیدم که خوب نیستن و کسایی که نظامین خیانتکارن ... بازم میگم تو همین سایت از چندین نفر شنیدم نریزید ...

اگر از نزدیکانت نظامی ان و اینکارو کردن بگو اخه از یه سایت مجازی ک ادماش معلوم نیست کی ان و به چ منظور میگن نمیشه اینو گفت که!!!!

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

به حجاب شما کار ندارن.

شوهرت جز سفر زیارتی سفر خارجی نمیتونه بره.

در کل شغل بدی نیست.

اخلاق طرف هم زیاد به شغلش ربط ندارد.

اخلاق رو خوب بررسی کن

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
نیرو انتضامی خوبیش اینه اضافه کار داره وام های خوب میده کلی وسایل خونه ب جاریم دادن الان فک کنم بعد ...

اوند کارت ندارید؟

شوهر دوستم ارتشیه دوستم خیلی راضیه زن دوست و وابسته به زن و بچه ان مخصوصا اونایی که از شهر و خانواده شون دور هستن

حقوق عادیه ، بیمه شون خوبه

حجاب عادی دارن بی حجاب نیستن پوشیده ان ، چادر اجباری نیست

دقیقا والا طوری که از اینا شنیدم کلا دیدم بهتر شد به نظامیا و خب میخوام قبول کنم برای مرحله خاستگاری ...

ببین واقعا دید مردم نسبت. ب نظامیا بده ولی ما تو خانوادمون زیاد نظامی داریم اصلا اینطور نیس همش بستگی ب شخصیت طرف داره 

بیمه نیروهای مسلح هم خیلی خوبه همه جا قبول دارن و بیمارستانای خیلی عالی هم داره مخصوصا اگه تهران باشی بهترین بیمارستانا زیر نظرشن دندون پزشکی 

علکی نترسون استارترو، اینطوریام نیستمن با عموم که نظامی چندبار سفر رفتیم مشکلی نداشتیم

نه راست میگه فقط. سفر مذهبی مثل کربلا و... میتونن برن

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
اره بیشتر به خود طرف بستگی داره نظامی ها بیمه تکمیلی و تامین دارن؟

اسی جون از لحاظ بیمه بیمشون خیلی قویه حتی از مایی ک کارمند تامین اجتماعی بودیم خیلی قوی تر امکاناتم خیلی دارن هتل همه شهرا تقریبا مفت خونه سازمانی امکانات ورزشی اینا ردیف حقوقشونم خیلی بهتر شده خدا خیر رئیسی بده و بیامرزتش نیرو انتظامی حقوقش از سپاه بیشتره ولی از ارتشو خبر ندارم ادمای خوبی هم هستن فیل تر رد میشن فساد توشون کمتره از لحاظ خیانت خیالت راحت تره

کاربری دست دو نفر👧
سختی هاش چطوریع؟ گیر نمیدن؟ سفر چند روز با تور خارج کشور نمیشه برین؟

بنظر من ک همسر نظامی ام تنها سختیش غربت و شهر دور زندگی کردنه حجابشم یجوری کنار اومدم

یه چیز خیلی مهم هستش 

توی نیروی انتظامی هر شخصی باید سه سال منطقه مرزی و به دور از خانواده خدمت کنه 

یکی از اقوام ما بعد عقدش فهمید همسرش این دوره رو نرفته بچه هم داشتند مصیبت کشید واقعا 

حتما بپرس رفته یا نه

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.