2777
2789
عنوان

جاری و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6999 بازدید | 144 پست
اره عین شوهرمن همش خودشو بی ارزش میکنه غزیبه پرسته بشدت کسیم محلش نمیده باز خودشو میکشه اونوقت من که ...

آفرین کلا برادره زیاد باهاش همراه نیست ولی شوهر من هر روز زنگ پشت زنگ دیدار پشت دیدار 

من میبینم زیاد روش حساب باز نمیکنن ولی شوهرم من خودش و میکشه براشون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیژم نمیشه اینقد راحت قضاوت کرد شمااصلا نمیشناسی طرفو اون دنیا چجورمیخای ثابت کنی هرزه بودنشو تهمت ...

بله منم تو عنوان گفتم نمیخوام گناه جاری رو بشورم مشکل از شوهر من هست

نمیشه که مشکل از شوهرت باشه و از طرفی هم اون چیزی نگه! خودمون زن هستیم می فهمیم یکی لوس بازی در بیار ...

عزیزم من تو عنوان هم گفتم نمیخوام گناه جاری رو بشورم مشکل از شوهر منه

چون اعتماد ب نفسم صفره

شما هر جوری که باشی 

با هر موقعیت و چهره و هر چی بگی 

عزیزی 

انتخاب همسرت هستی 

خیلی چیزا دست آدم نیست

ولی رفتار با خودت و بقیه دست خودمونه 

قشنگم ، بجای ترس از دست دادن کاری کن همسرت کیف کنه از انتخابش 

سخته ولی شدنیه و قدم اول اینه که کسی که الان هستی بپذیری و کیف کنی که خودتی 

لازم نیست کامل باشی فقط کاملا خودت باش

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اگه برلی شوهرم من میگی مشاوره اون که میگه من مشکلی ندارم تو الکی چرت و پرت میگی

خودت دوستانه باهاش صحبت کن  با تند خوی نه 

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔
تا حالا با کسی که لجباز بوده زندگی کردی خودش نمیخواد درست بشه دوستان غیر دوستانه براش فرقی نداره

عجب  آره متاسفانه آدم لجباز اصلا جور در نمیاد  با مادرش صحبت کن یا پدر همسرت 

اونا هیچ وقت هیچ وقت در مشکلات نبودن فقط درد بودن بیشتر حرف ببر بیار

اهااا باید همسرت درکت کنه که بلد نیست چگونه رفتار کنه باید رعایت حالت کنه 

اهااا باید همسرت درکت کنه که بلد نیست چگونه رفتار کنه باید رعایت حالت کنه

بله متاسفانه بلد نیست البته فقط برای من بلد نیست و گرنه خودم میبینم رفتاراش و با همه 

یه نمونش برای امروز گفت جای نری من ۱۲ میام خونه برم دکتر  من جای کار داشتم نرفتم که آقا بیاد زنگ زدم الان میگه آره نشستم 

خدا به سر شاهده اون روز قرار بود جاریم رو ببره جای از کارش زده بود اومده دعوا با من که چرا آماده نیستی از صبح چیکار کردی بگو ببینم 

بله متاسفانه بلد نیست البته فقط برای من بلد نیست و گرنه خودم میبینم رفتاراش و با همه یه نمونش برای ا ...

متاسفانه این جور اشخاص فقط به خاطر اینکه ازش تعریف کنن این کارها می‌کن حتما زن دادشش زبونش چربه  در خدمتش گرفته