2777
2789
عنوان

جاری و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7004 بازدید | 144 پست
یبار شوهر من حلوی دوستم زیاااد خودشیرینی کرد بدون تعارف جلوی همه چزوندمش نشس سر جاش تعارف نکنید تو ا ...

چی گفتی بهش ،

بگو ما هم یاد بگیریم  

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم زن داداشم از جای دیگس ... از لحاظ قیافه و اندام صفره ... من معمولی ام ولی خیلی قشنگترم ازش ... ولی از اعتماد ب نفس و چرب زبونیش نگم برات ... یعنی جوری با سیاسته و خوب حرف میزنه ..  ک کلا استرس میگیریم هروقت با شوهرم میریم خونشون .. خیلی گرم میگیره و راحته با همه .. منم خیلی حسودیم میشه با شوهرم حرف میزنه .. همش میترسم آخر شوهرمو بکشه سمت خودش ...😐

مشکوک شوولی نه به همسر و جاری به رفتارهای خودتببین همسرت که بلده توجه کنه پس چرا با شما اینجوری نیست

اتفاقا همش از خودم ایراد میگیرم حتما مشکل از من هست 

ولی باور کن من از اون تعریف نباشی خوشگلم اجتماعی ترم 

ریا نباشه باسوادترم از لحاظ معنوی اینا من جاوترم ولی نمیدونم واقعا

یبار همکارم پیام داد بیا باهم آشنا شیم و فلان و ازت خوشم اومده و... فهمیدم متاهله و خاک برسر بچه داره 

ازش پرسیدم توکه زن و بچه داری چرا گفت الان ۹۹ درصد مردا اینجورین فقط گفتم تنها کمکی که به زن و بچه بی گناهت کنم اینه که بلاکت کنم و برا دل رذل ات دعا کنم بلکه آدم شی 

محل کارم ام عوض کردم🥲

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
اتفاقا همش از خودم ایراد میگیرم حتما مشکل از من هست ولی باور کن من از اون تعریف نباشی خوشگلم اجتماعی ...

از خودت ایراد نگیر 

بلکه ببین کدوم رفتارها باعث میشه همسرت با انرژی برای ایشون وقت بذاره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
مشکوک شوولی نه به همسر و جاری به رفتارهای خودتببین همسرت که بلده توجه کنه پس چرا با شما اینجوری نیست

شمام از اون دسته آدمایی هستین که هرزگی مردا رو میزارن پای کم کاری خانوما؟!؟!! 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
دعانویسش کیه برم‌پیشش هعی چندتا زبون بند و دو سه تا مهرو محبت و پنج شیش تا برو برنگردی میخام درست کن ...

کاش پیدا کنم دعانویسش کیه یعنی بال در میارم 

ببین یه کاری کرده بردارشوهرم یه دختر داره از زن قبلش 

اصلا بردار شوهرم یادش نمیاد یه دختر هم داره

اتفاقا همش از خودم ایراد میگیرم حتما مشکل از من هست ولی باور کن من از اون تعریف نباشی خوشگلم اجتماعی ...

بعضی مردا لیاقت ندارن تو بخودت نگیر

خاک بر سره برادر شوهرت ک زنه اولشو بخاطر این ول کرده آخه حداقل میرفتی یکیو میگرفتی دله ادم‌نمیسوخت 

منم زن داداشم از جای دیگس ... از لحاظ قیافه و اندام صفره ... من معمولی ام ولی خیلی قشنگترم ازش ... و ...

چرا فکر می‌کنید یه خانم صرفا چون آداب معاشرت خوبی داره شوهر خودش،و شان و آبروی خودش رو ریسک میکنه و میره سراغ همسرخواهر شوهرش

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

مشکل از تو نیست عزیزم. شوهرت لیاقت آدم بهتری نداره رفته دنبال لیاقتش 

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
از خودت ایراد نگیر بلکه ببین کدوم رفتارها باعث میشه همسرت با انرژی برای ایشون وقت بذاره

اخه میدونی کار خاصیم نمیکنه مثل مجسمه وای میسه

فقط هرز گاهی یه چرب زبانی میکنه تمام 

بگم با اخلاق هست نیست پیش همه به شوهرش توهین و فوش میده