2777
2789
مشکلات باید از ریشه حل بهشنصفش دست خودته اعصابت رو کنترل کنی و اروم باشی داروهاتم کامل تا آخرین دوره ...

حتما 

خیلی ممنون ک وقت گذاشتین

عزیزم ببخشید زیاد سوال پرسیدم

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه میگرن خوب شدنی نیست دیروز دکتر بودم کلی دارو داد و یه برگه که باید نکات رعایت کنم دردش کمتر بشه

درسته میگن سنت ک یکم بگذره خوب میشی

نه میگرن خوب شدنی نیست دیروز دکتر بودم کلی دارو داد و یه برگه که باید نکات رعایت کنم دردش کمتر بشه

من اگه این نکات رعایت نکنم سردردم شدید میشه همش درباره میگرن درست و دقیقه 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
بالای پنجاه سال دردش کمتر میشه مادرم پنجاه سالشه هنوز درداش شدیده

دیگه اون موقع میخوایم چیکار؟

تو جوونی کلی سردرد و قرص و دارو بخوریم ک بعد ۵۰ سالگی قراره خوب بشیم

این که بعضی از افراد میبینن چهار تا چیز از بقیه بیشتر میدونن احتمال مغرور شدنشون هست ولی واقعیت اینه ...

:) 

داداش دلم برای زنت کبابه، بس که تند تند قانع میشه با حرفات🙂😁

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
دیگه اون موقع میخوایم چیکار؟تو جوونی کلی سردرد و قرص و دارو بخوریم ک بعد ۵۰ سالگی قراره خوب بشیم

دقیقا من خودم بخدا یه مسافرتم نمیتونم برم حتی مسیر کوتاه فوری سردردم شروع میشه 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
:) داداش دلم برای زنت کبابه، بس که تند تند قانع میشه با حرفات🙂😁

جالب اینجاس میشینه کلی بحث می‌کنه 

آخر سکوت می‌کنه 

میگم چی شد 

عصبیییییی میشه برو نمی‌خوام حرف بزنم 😂

میگم خوب چرا قانع میشی اینجوری می‌کنی 

میگه چرا همیشه باید قانع بشم و تو نه 

میگم خوب منطقی داریم صحبت میکنیم 

تو منطقی بگو من قبول کنم ! 

تو بعضی از بحث ها هم میگم از زاویه ی دید تو حق بهت میدم به این دلیل و ... 

مثل نگاه کردن به منشور که از یه طرف مثلث 

از طرف دیگه مربع. 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
جالب اینجاس میشینه کلی بحث می‌کنه آخر سکوت می‌کنه میگم چی شد عصبیییییی میشه برو نمی‌خوام حرف بزنم 😂 ...

جلل الجالب😂

ادم منطقی باشه واقعا عالیه 👌🏻

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
جلل الجالب😂ادم منطقی باشه واقعا عالیه 👌🏻

ولی منطقی بودنه حق ب جناب بودن و مغرور بودن اصلا به درد نمیخوره زننده هستش 

منطقی بودن با چاشنی  احساسات خیلی بهتره ! 

مثلا وقتی همسرم پریود میشه ! 

بعضی از رفتار های غیر منطقی هستش! 

اینجا دیگه جای بحث نیست که بخوام در مورد رفتار غیر منطقیش بحث کنم 

چون شرایطش رو هم باید در نظر گرفت 

ولی دیدم بعضاً افراد میان دلیل منطقی میارن که رفتار طرفشون اشتباه و .. بدون در نظر گرفتن شرایطش 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
ولی منطقی بودنه حق ب جناب بودن و مغرور بودن اصلا به درد نمیخوره زننده هستش منطقی بودن با چاشنی احسا ...

کاش همه مثل شما اگاه بودن😔

کاش همه مثل شما اگاه بودن😔

آگاهی رو اگر طرف بهش نرسیده باشه 

خودمون با رسیدن با آگاهی میتونیم بهش یا رفتار مناسب برسونیم! 

هیچوقت به همسرم کوچیک ترین بی احترامی نکردم ! 

یک بار ناخواسته تو بحث  بی احترامی کرد 

فقط سکوت کردم و گفتم ممنون 

تا یه هفته معذرت خواهی میکرد ! 

و دیگه این اتفاق نیفتاد 

اگر منم توهین میکردم در جوابش! 

پرده ها بر داشته میشد حالا بیا درستش کن ! 

رفتار درست در مقابل رفتار های اشتباه می‌تونه بیشتر کمک کننده باشه !