2777
2789
عنوان

بارداری مولار

222 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ، امیدوارم کسی که این متن رو سرچ کرده و دنباله اطلاعاته برای کمتر شدن نگرانیش 

یه کمک کوچولویی کرده باشم, چون نذر کرده بودم, خوب شدم اطلاعاتم رو از تجربه ام براتون بزارم. 

بد از اینکه متوجه بارداریم شدم , هفته چهارم به خون روزی شدیدی افتادم  , جوری که قدم برمیداشتم یه حجم زیادی خونروزی میکردم

بیمارستان بستری و کورتاژ شدم ، بد از مرخص شدن

حتمااااا حتماااا پیگیر جواب پاتولوژی باشید و ببرید پیش دکتر نشون بدید

چون اگر متوجه نشید و بد از کورتاژ (عدد بتا پایین نیومده باشه ) این توده تو رحم شما داره رشد میکنه و خطر ناکه 

خودم متوجه نشده بودم و توی دو هفته عدده بتای من شده بود 85 هزار که خیلییی زیاده(سرعته رشدش همینقدر زیاده)

و دوباره بستری شدم و کورتاژ کردم برای بار دوم

که بد از کورتاژ باز هم عدد بتا اونجوری که باید پایین نیومد

و دکتر گفت باید برم پیش دکتره آنکولوژ برای شیمی درمانی 

که همون شب رفتیم چون خطرناکه و یه روز هم یک روزه 

ولی حتماا حتماا دکتره انکولوژ خوب برید

دکتر فاطمه السادات حمیدی فرشته است

اگر داروی شما داکتینومایسین هست و متو ترکستات نیست , مو بد از جلسه ی اول میریزه , خیلی ناراحت کننده است , اما این دوران  میگذره , بلاخره زندگی بالا و پایین داره

به قول یه خانمی که روزه اول شیمی درمانی دیدم و موهاش ریخته بود و اضطراب و ناراحتی منو دید  

گفت که برات عادی میشه, نگران نباش

واقعا هم خدا کمک میکنه و بدش پر تر و قشنگ تر در میاد 

من 6 ماه ینی 6 دوره که 5 روز پشت هم میرفتم بیمارستان برای تزریق دارو بستری شدم

و بد از گذشت 6 ماه چند بار بتا دادم و بلاخره از شرش خلاص شدم و خوب شدم

توی این راه, دکتره آنکولوژ و جواب آزمایش ها و پاتولوژی خیلی خیلیییی مهمه 

لطفاا حواستون باشه که مثل من اذیت نشید

آرزوی سلامتی برای تک تک تون 

یعنی سقط بچه تبدیل به تومور شد😧

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
یعنی سقط بچه تبدیل به تومور شد😧

بله عزیزم, بارداری مولار کلا از پایه و از اول به دلیل ناقص بودنه کروموزوم, بچه تشکیل نمیشه. و باید در صورت تشخیص دکتر بد از بارداری مول , با آزمایشات , زود کورتاژ شه و بدش هم پیگیر جواب پاتولوژی , چون  از نمونه برمیدارن ببینن چه نوعی هست, و با توجه به اون درمان شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم, بارداری مولار کلا از پایه و از اول به دلیل ناقص بودنه کروموزوم, بچه تشکیل نمیشه. و باید د ...

ای وای چقد سخت😢 فک کنم خیلی کم اتفاق بیفته

تاحالا نشنیده بودم. شما کامل خوب شدی؟

ایشالا همیشه سالم و سلامت باشی❤️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
ای وای چقد سخت😢 فک کنم خیلی کم اتفاق بیفتهتاحالا نشنیده بودم. شما کامل خوب شدی؟ایشالا همیشه سالم و ...

بله  خداروشکر, ممنونم 

بارداری مولار جزو بیماری هست که تنها راهه درمانش دارو های شیمی درمانیه  وگرنه سرطان نیست خدایی نکرده , و کامل هم خوب میشه , چون دکتره انکولوژ این و میگفت. به شرطی که درمان انجام شه , فقط توی این راه , صبوری میخواد خیلیییی 

ایشالله که برای هیچکس اتفاق نیوفته

برای من هم پیش اومد 

تو هفته 10 رفتم دکتر که ببینم قلبش تشکیل شده دکتر گفت قلب رو نمیبینم سریع برو سونوگرافی منم گریه کنان رفتم اونجا بهم گفتن باید سریع کورتاژ کنی منم رفتم بیمارستان (دولتی داغون) بستری شدم البته هرجا بیمارستان خصوصی رفتم گفتن کار ما نیست باید بری بیمارستان دولتی اونجا اساتید نظر بدن و بیمارستان آموزشی هست بستری شدم  و کورتاژ کردم و ۳ روز بعد مرخص شدم تا اینکه بتا داشت میومد پایین ( قبل از عمل ۵۰۰۰۰۰۰) و چند روزبعد از کورتاژ تا ۱۳۰۰ اومد بعدش هفته بعد دوباره آزمایش بتا دادم رفته بود روی ۱۰۰۰۰ دوبار نگران شدم رفتم  دکتر گفت باید بستری بشی و شروع شیمی درمانی . ما شهرستانیم رفتیم تهران پیش متخصص آنکولوژی و آزمایش های ct و mri  و سونو و جواب پاتولوژی رو بردیم ۵ جلسه شیمی درمانی رو شروع کردیم تا اینکه بتا اومد پایین تا ۹۰۰۰ و دوباره رفتیم مطب متخصص زنان فلوشیپ آنولوژی  و دوباره گفت باید بیمارستان امام تهران بستری بشی رفتیم و ۲ روز هم اونجا بستری بودم و آزمایشات مختلف دادم و دوباره ۳ دوره شیمی درمانی نوشته ... فعلا که یک دورش رو گزروندم .... داروهاش هم متوتروکساته هر داروخانه ای نداره ..‌. مول باقیمانده داخل رحم رو باید متوقف کرد وگرنه میزنه به ریه و .... اینم تجربه من .... روزای سخت... 😑