2777
2789
هی خواهرحالا عصابم خورد شد به همسرم گفتم چی بهم گفته میگم ی بار همسرم تو فکر نره ار ی طرفم پرسیدم از ...

کاش ب همسرت نمیگفتی.ما زنها آخه چقدر ساده ایم.ولی خب دیگه حرفش هم پیش نیار.اصلا درموردش نه فکر  کن و نه به زبون بیار.مطمئنا شوهرت هم انقدر فهمیده هست ک متوجه شده باشه دکتر دنبال پول چاپیدن بوده نه چیز دیگه.تازه مردی ک بخاطر این حرف دکتر احمق ب فکر فرو بره بدرد لای جرز میخوره.مطمین باش اگه حرفی راجع بهش نزنی فراموش میشه برای همیشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم. هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر،رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنون از پاسخگویی عزیزم 🧡🧡

به چیزای خوب فکر کن.همیشه از خودت و نکات مثبتت پیش شوهرت بگو.موفق باشی عزیزم.و سلامت و دلت خوش

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرامتر از آهو بی باک تر از شیرم. هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر،رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر
به چیزای خوب فکر کن.همیشه از خودت و نکات مثبتت پیش شوهرت بگو.موفق باشی عزیزم.و سلامت و دلت خوش

مرسی عزیزم

ببخشید فقط امشب بهش گفتم دکتر بی‌شعور برای منفعتش خودش اینجوری گفته شوهرمم گفت آره دیگه بنظرت تو فکر نمیره؟

چجوری مثلن از اندامم براش تعریف کنم😑هرچند خودش میگه همینجوری خوبی

مرسی عزیزمببخشید فقط امشب بهش گفتم دکتر بی‌شعور برای منفعتش خودش اینجوری گفته شوهرمم گفت آره دیگه بن ...

مثلا میری ارایشگاه بعد بهش بگو آرایشگره گفته چ پوست صافی داری یا چ موهای قشنگی داری.یا مثلا بگو زنه تو باشگاه گفته خوش بحالت چ اندامت رو فرمه.خودت از خودت راضی باشی اونم هست.

مرسی عزیزمببخشید فقط امشب بهش گفتم دکتر بی‌شعور برای منفعتش خودش اینجوری گفته شوهرمم گفت آره دیگه بن ...

تو عقدین؟یا ازدواج کردین الان؟