بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با چنین موردی برخورد نداشتم اما یا خجالتی هستن یا بی تربیت
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مثلا من یه مدت شاغل بودم روزای اول از رو ادب و احترام وقتی وارد میشدم سلام میکردم به صاحب کارم ولی جواب نمیداد بعد یکی از همکارام میدید میگفت سلام نکن این اصلا عادت نداره و به نظرم خیلی بی شخصیتی هست
کسی که کوچکترین و ابتدایی ترین بخش اداب معاشرت که سلام و احوالپرسی هست رو بلد نیست یا ادب بهش یاد ندادن یا خنگه یا خیلی خودشو بالا میبینه مرد و زن هم نداره
نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همهی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم. چهها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اينها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مىگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙 🎧🌙Tom Odell_another love
تو کوچه بازار و خیابون هم که قرار نیست ملت به من سلام بدند
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍