2777
2789
عنوان

لطفا عزیزایی که گربه دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 72 پست
دقیقاً 🤣

ی روز با کلی وسواس براش ماهی پختم اومد ی ذره بوش کرد دمشو داد هوا با کلی عشوه رفت، دوسه روزم بود فاز گرفته بود هرچی میدادیم نمیخورد یواشکی ی گوشه میدیدم داره ی تیکه نون میخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای🤣این دیگه خیلی ظلمه، من بیشتر خرج شکمش کردم تا وسیله حتا ظرف خاکشم ی لگن حموم سادست بچمو تو ا ...

انقدر موش داره نمیدونیم چیکار کنیم،قلاب ماهی،ماهی سایز های مختلف🤣🤣🤣

ولی بازم میره دمپایی بابامو میاره آبرو برام نزاشته

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
2805
انقدر موش داره نمیدونیم چیکار کنیم،قلاب ماهی،ماهی سایز های مختلف🤣🤣🤣ولی بازم میره دمپایی بابامو می ...

الهی😍😍😍قررربونش برم کلا حیوونا اینجورین من سگم کلی وسیله بازی داشت ولی عاشق این بود دمپایی بجوعه

عادت دادی به غذای خودت قبلا دادی بهش گوشت گوسفند بده اون همشون میخورن

گوشت گوسفند خودم نمیبینم بخورم🤣 

عادت ندادم دوسه بار هی اومده حودشو مظلوم کرده همسرم بهش داده وگرنه من اصلا نمیدم بهش، یبارم اینقد هیچی نخورد ترسیدم چیزیش بشه اخر یکم خورشت دادم بهش با ولع میخورد

حیووانات کلا دمپایی بیشتردوست داره

آره واقعااا

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
ی روز با کلی وسواس براش ماهی پختم اومد ی ذره بوش کرد دمشو داد هوا با کلی عشوه رفت، دوسه روزم بود فاز ...

حالا گربه های من مرغ خام دوس دارن 😵‍💫

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد