2777
2789
عنوان

شوهرم ناهار نخورد رفت چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3649 بازدید | 123 پست
من جای شوهره بودم میرفتم یه شاخه گل میخریدم میگفتم چرا نخرم واسه خانومم اصلا هر چی دارم برا خانوممه ...

اگر توی ظهر گرما خسته و له از کار برگشتی و گرسنه بودی و باز همین قدر گوگولی میرفتی گل بخری ؟ 😉😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بدبخت خسته گرسنه تو هوای گرم اومده خونه خانمش شروع ب نق زدن کرده شاید نداره الان کادو بخره

خسته گرسنه اومده قبول 

ولی اینم در نظر بگیر که خانومش ۹ ماهه خسته و گرسنه و حالت تهوع داره روحیاتش بهم ریخته 

یدونه گل نمیتونست بخره؟ اصلا گلو بیخیال نمیتونست با زبون خوش بگه هر چی خانومم بخواد براش میخرم گریه نکن عزیزم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نباید خواب رو براش تعریف میکرد غیرمستقیم میشد با خنده بگه خب مثلا میخوای کادو برام چی بخرییا حد ...

وااای مردا بشدت رو شکمشون حساسن یعنی ن فقط شوهر اسی من خودم این راه بارها رفتم بدتر اعصاب خوردی برا خودم خونه بچه میشه تنها راهش اینه بذاری خستگیشوندتموم بشه شکمشون سیر بشه بعد با سیاست حرفت بزنی

اگر توی ظهر گرما خسته و له از کار برگشتی و گرسنه بودی و باز همین قدر گوگولی میرفتی گل بخری ؟ 😉😁

من خودم کار میکنم دقیقا الان تو همین شرایطم 

خسته گرسنه تو گرما رسیدم خونه 

حتی شوهرم از من ناراحت باشه که نه حامله اس نه روحیاتش لطیفه باز نازشو میخرم چون دلم نمیاد ناراحتیشو ببینم 

خیلی وقته متوجه شدم بعضی خانم های نی نی سایت عاشق دعوا و دلخوری درست کردن هستن چخبرتونه بابا جان 

یکی سر خوابی که دیده اوقات تلخی میکنه یکی سر اینکه شوهرش فیلر تزریق نکرده میخواد جدا شه😐

شما اول زایمان کن بعدش اگه شوهرت کادو نداد اون موقع ناراحت شو الان هنوز هیچی نشده پیش داوری نکن 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خسته گرسنه اومده قبول ولی اینم در نظر بگیر که خانومش ۹ ماهه خسته و گرسنه و حالت تهوع داره روحیاتش به ...

نگاه عزیزم این واقعیت مرد بازن فرق داره مابشدت رویایی احساساتی هستیم مردا باید با سیاست رام کرد 😅

حق داشتن خب خستوکوفته میزاشتی غذاسومیخورد بعد سر اینده نامعلوم گریه میکردی من جا شوهرت باشم یه هفتن ...

یه کلمه شوهره میگف این خوابا چرتو پرته مگه میشه من برات کادو نخرم زنشم خوشحال میشد ناهارشم میخورد

مرد نفهم هیچ عقل و شعوری نداشته چرا ازش دفاع میکنید

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
بخدا از بی مشکلی برای خودتون درد می تراشین

زندگی شیرین رو زهر مار میکنن بکام خودشون و اون بخت برگشته

خب قبل اینکه حرفی بزنی فک کن ،سخته واقعا

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

چه شوهر گنده دماغی!

پول که نداره!

اخلاقم نداره!

دلت به چیش خوشه!

بعضی مردا بی پولن ولی یه زبون نرم و اخلاق خوش دارن که بی پولیشون جبران میشه ولی اینایی که نه پول دارن ن اخلاق واقعا غیرقابل تحملن

2810