2777
2789
یه پسری بود که میدونستم از من خوشش میاد. والا هر چی چراغ سبز محترمانه بود بهش نشون دادم. باهاش حرف م ...

من م بوده دختر اینجوری برام ولی فک کردم  رفتارش همینجوره نه اینکه چراغ سبزع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی دوستدار تو هم میاد صبر کن دخترم صبر

میدونی مشکل من بیشتر از اینکه از بی شوهری باشه از اینه که چرا مرد با عرضه و با جنم دور و ور من نمیاد. مثلا کسی بوده که هم خوشتیپه هم خوش قیافه س هم خوش هیکله هم روابط اجتماعیش خوبه هم وضع مالیش بد نیست؛ اما بی عرضه و بی خیاله و به خاطر همین موصوع از چشمم میفته.  مثلا براش مهم نیست من این جعبه سنگین رو که خر هم نمیتونه تکون بده بلند کنم و نمیاد پیشنهاد کمک بده یا من تو برف ایستاده باشم نمیاد تعارف کنه برسونمتون یا اگه من یه سخت مریض باشم یه پیام خشک و خالی نمیده که حالمو بپرسه. 

میدونی مشکل من بیشتر از اینکه از بی شوهری باشه از اینه که چرا مرد با عرضه و با جنم دور و ور من نمیاد ...

تو اینجور مواقع خودت باید بخوایی دیگه یعنی باید یادش بدی🤦

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
میدونی مشکل من بیشتر از اینکه از بی شوهری باشه از اینه که چرا مرد با عرضه و با جنم دور و ور من نمیاد ...

دنبال جنتلمن هستی بهت حق میدم دوست داری پشتت بهش گرم باشه اما پسرای امروزی همه نازنازی شدن دختر دیگه باید ناز اونارو بکشه اهه این پسرای دورت یا مغرورن یا خجالتی

من م بوده دختر اینجوری برام ولی فک کردم رفتارش همینجوره نه اینکه چراغ سبزع

حالا اینکه چراغ سبز رو نمی فهمه به کنار. وقتی مردا از یه دختری خوششون میاد سعی میکنن خودشونو بهش نشون بدن مثلا کمکش کنن. من پیش اومده بود که مثلا یکی از همین پسرا؛ یه جعبه سنگین دستم بود اما نیومد بهم یه تعارف خشک و خالی بزنه که بذار کمکت کنم. یا ماشین داشت و میدید من تو برف منتظر تاکسی ام اما تعارف نمی زد که منو برسونه ‌. یا یه هفته مریض بودم حتی یه پیام خشک و خالی نداد 

آها پس مشکل از اون پسرها نیست،

نباید انتظار همچین چیزایی داشته باشید،

خیلیها اصلا روشون نمیشه این کارا رو بکنن

یا میترسن کسی فکر بد دربارشون بکنه.

بعد بی‌جهت از چشم شما می‌افتن و بعدشم طبیعیه که ناخوداگاه رفتار منفی شما روی طرف تاثیر میزاره

تو اینجور مواقع خودت باید بخوایی دیگه یعنی باید یادش بدی🤦

اخه مگه یاد دادن میخواد؟ یعنی شعورش نمیرسه به زنی که دوستش داره کمک کنه؟؟ والا من یه دختر دیگه رو تو همچین موقعیت هایی ببینم کمک میکنم حتی اگه دشمنمم باشه. این هیچ کاری نکرد

آها پس مشکل از اون پسرها نیست،نباید انتظار همچین چیزایی داشته باشید،خیلیها اصلا روشون نمیشه این کارا ...

عاشق ترسو نیست. فکر اینکه بقیهههههه چه فکری دربارشون بکنن؟؟؟؟ پس دختره چی؟ مهم نیست که اون چه فکری میکنه؟؟؟ 

روشون نمیشه؟؟؟ مگه عروس ۱۳ ساله تو حجله ان؟؟؟؟ النگوهاشون نشکنه یه وقت

چطوری چیکار کنم

ببین من از خودم تعریف نمیکنم اما بیرون یبار رفتم ی زنه سیاه پوست بشدت چاق واقعا قیافه و تیپ نداشت بنده خدا خیلی خزم بود و سن بالا من بیرون خیلی مغرورم به کسی نگاه نمیکنم منو اون تو خیابون کنار هم بودیم ی پسره ماشینش خیلی گرون بود اومد پایین زنه انقدر به این نگاه می‌کرد و ناز و عشوه میومد پسر رفت پیشش گفت ایجانم چقدر خوشگلی توبیا بریم تو کافه و کلی ازش تعریف می‌کرد زنه ذوق مرگ شد و بغلش کرد

همچنان من اصلا به پسره نگاه نمیکردم و هنگ کرده بودم که چیشددددددددد😐😂 

خب این چیزا تاثیر داره اونا نخ میدن و پسرا هم خدا تومن خرجشون میکنن بلدن سمت کیا برن