2777
2789
عنوان

شوهرم داره تو خواب حرف میزنه

774 بازدید | 50 پست

عادتشه 😂😂😂

داشت با یکی بحث میکرد منم پرسیدم با کی عشقم میگه این یارو میگم کدوم یارو میگه کچله😂میگم حالا اونو ولش کن شماره بدم خوشگله😂میگه ن زن دارم🥺خلاصه کلی از زیر زبونش حرف کشیدم بعدش گذاشتم دعواش با کچله تموم شه بخوابه😂😂😂

گناه دار😂

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من راه میره

میره توکوچه  دوراشو میزنه.میاد

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

شوهرا تو خوابم بچه زرنگن خودشونو لو نمیدن😅

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
مال من راه میرهمیره توکوچه دوراشو میزنه.میاد

وای یا خدا 😐😂😂من خیلی میترسم وقتی یکی تو خواب حرف میزنه 

حالا چه برسه اینجوری

به خدا من شوهرم تا یه کلمه تو خواب حرف میزنه از ترس سریع بیدارش میکنم