2777
2789

سلام، من بیش از 15 سال بود که پریودهای طولانی داشتم، دوره سیکلم هم بین 30 تا 33 روز بود. عموما بالای ده روز و تا 15 روز و حتی یه وقتایی 20 روز هم طول میکشید. هر دکتری هم که رفتم یه قرص و امپولی داد و بهتر نشدم.

پارسال سر اشتباه یه دکتر اتفاقی افتاده که پریودم قطع نمیشد و تا تموم میشد یه هفته بعد شروع میشد. دختر خاله ام دستوری رو بهم گفت که یه خانم قابله بهش گفته بوده که خونریزی شدیدش رو کنترل کرده، چون جواب گرفتم، میخواستم اینجا بذارم که شما هم استفاده کنید و برای من و اون قابله دعا کنید.

این دستور رو 3 دوره حتما پشت سر هم استفاده کنید و انشالله از همون دوره اول جواب میگیرید.

این دستور از روز 4 یا 5 دوره شروع میشه و تا روز 24 یا 25 ادامه داره و سه کار باید انجام بدید.

- عمل اول، گذاشتن زفت کمر هست. زفت کمر رو من فقط تو عطاری های سبزوار دیدم که یک یا دو برگه ژلاتین داره و یک بسته پودر، زفت رو باید روز 4 یا 5 به دستوری  که بهتون میگم به کمرتون بمالید و بذارید دو روز بمونه، میدونم کلافه کننده است ولی حتما انجام بدید. برای تهیه این زفت باید ژلاتین رو تو نصف استکان گلاب و زعفرون در حالت بن ماری بذارید تا حل بشه، بلافاصله که حل شد پودر رو بهش اضافه کنید تا خمیری بدست بیاد، خمیر رو به کمر بذارید و با پارچه بپوشونید و یه شال ببندید.

- عمل دوم، آماده کردن یه معجون هست که از همون روزی که زفت رو میذارید تا 20 روز این معجون رو ناشتا میخورید. دستور این معجون به این صورته که برای روز اول یک قاشق نشاسته رو با دو لیوان آب، یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو و نبات میجوشونید تا نشاسته قوام بیاد. کمی که خنک شد، نوش جان میکنید. روز دوم همین ترکیبات بدون کاکائو رو تهیه و مصرف میکنید. از روز سوم تا آخرین روز، مثل روز دوم آماده میکنید. از اون طرف 4 عدد تخم بلدرچین رو با نضف قاشق چایخوری پودر هل و نصف قاشق چایخوری پودر میخک کاملا هم میزنید و نشاسته قوام اومده رو داغ داغ میریزد روی این مخلوط و سرد که شد نوش جان میکنید.

- عمل سوم، آماده کردن یه معجون پودری هست که باید هر شب یک یا دو قاشق غذاخوری نوش جان کنید، دستور پودر رو خدمتتون میگم، با توجه به اینکه حجم نهایی خیلی زیاد میشه، پیشنهاد میکنم به یه نسبتی که صلاح میدونید کم کنید، البته چون در این مخلوط قرص کمر هست، حتما دو تا قرص نر و ماده کمر رو تهیه کنید و وزن کنید و مثلا نصف پودر شده اش رو در نظر بگیرید و بقیه مواد رو هم نصف کنید. مواد زیر رو تهیه و پودر و با هم مخلوط کنید.

پودر نارگیل یک سیر

پسته دو سیر

فندق دو سیر

بادام دو سیر

هسته زردالو دو سیر

کنجد یک سیر

قرص کمر دو تا نر و ماده

هل یک مثقال

دارچین نصف نیم سیر

(قرص کمر رو روی آتیش بسوزونید تا پوستش ترک بخوره، مغزش رو پودر کنید.)

اینم بگم من بعد از استفاده از این دستور بعد از 3 ماه، دوره هام 29 روز شده و 8 روزه تموم میشه و به دو تا دکتر هم گفتم، گفتن خیلی خوبه و رحم و تخمدان رو گرم میکنه.