2777
2789

اونوقت من هنوز درگیرم از بقیه بدم میاد

کارما بزنه فرق سرت

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونایی که عاشق میشن امکان نداره برنالبته عشق اوایل نه

یه دوستم داغونه دو ماهه پسری که ۱۳ سال با هم دوست بودن ولش کرده یعنی تو ابن ۱۳ شال مردا یکم هم وابسته و عاشق نمیشن 

ماشالله🌸💗🎀

یه دوستم داغونه دو ماهه پسری که ۱۳ سال با هم دوست بودن ولش کرده یعنی تو ابن ۱۳ شال مردا یکم هم وابست ...

ببین 

دوستی،نامزدی وهر چیز دیگه ای بجز رفتن زیر یه سقف و رفتن زیر بار مسولیت نمیتونه عشق رو ثابت کنه

🧔اقا هستم
کی گفته؟ پس چرا من این طور نیستم؟

۲سال با یکی بودم بعد این دو سال برگشت گفت با یکی اوکی شدم وضعش از تو بهتره میخام با اون باشم 

در لحظه خوشحال باش ن گذشته برمیگرده نه میدونی آینده چی در انتظارته
ببین دوستی،نامزدی وهر چیز دیگه ای بجز رفتن زیر یه سقف و رفتن زیر بار مسولیت نمیتونه عشق رو ثابت کنه

اره درسته پسری دختری رو بخواد باهاش ازدواج میکنه کاش دخترا اینو بفهمن عمرشونو حروم نکنن

ماشالله🌸💗🎀

اره درسته پسری دختری رو بخواد باهاش ازدواج میکنه کاش دخترا اینو بفهمن عمرشونو حروم نکنن

اره درسته 

محض همینه که خیلی ها وقتی عروسی میکنن بعد مدت کوتاهی خلقیاتشون عوض میشه

البته راههایی هست که بودن این کار بشه فهمید

🧔اقا هستم
2810