2777
2789
عنوان

درباره خمس سوال داشتم

255 بازدید | 31 پست

پدرم خمس نمیده، ما هم تا حالا ندادیم. حقیقتش خیلی درموردش عذاب وجدان ندارم اما پدرشوهرم چندبار گفته! اما خب وقتی داریم توی مملکت اسلامی مالیات میدیم واقعا لازمه که خمس هم بدیم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مالبات قانون کشوریه

حالا درست یا غلطش پای مسوولان

ولی خمس قانون خداییه 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

ما خمس نمیدیم

البته اینکه اهل تسنن هستیم هم بی تاثیر نیست

کلا چیزی به نام خمس نداریم 

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa

خمس با مالیتهایی که میدیم متفاوته به هرحال هرکسی تو اطرافیانش نیازمند سراغ داره چه اشکالی داره با این کار کمکی کنیم هم گره از کار اون بندگان خدا باز بشه هم برکت مال ما زیاد بشه

برای مشخص کردن میزانش با دفتر مرجع تقلیدت تماس بگیر راهنماییت میکنن

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
اتفاقا خیلی دوست داشتم بدونم! وظایف مالی اهل تسنن چه چیزهایی هست؟

ما زکات میدیم فقط 

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
معمولا خمستون چقدر میشه؟

خمس واقعا چیز ترسناکی نیست،  ما فکر میکردیم که درامدمون کمه شامل حالمون نمیشه ولی امسال حساب کردم مجتهد قسط بندی کردن برامون بدون شعار از وقتی قسطای خمس رو داریم میدیم روزی و درامد شوهرم بیشتر شده

چه‌ربطی داره مالیات به خمس😁

مثل اینه که بگی من مالیات میدن دیگه چرا‌نمازبخونم

خمس یه فریضه واجب دینی هست

نظر این‌واون مهم نیست

اگه معتقد هستین باید بدین

سهم امامه

که در غیبت امام میدن به مرجع جامع الشرایط تا پول رو خرج پیشبرد  دین‌کنه

پسر هستم