2777
2789

شما میدونین سربازا بعد دوره آموزشی میان خونه یا نه؟

و این که گوشی دارن بعد آموزشی یا خیر؟

(از همسرم نمیتونم بپرسم چون سربازی نرفته و آپدیت نیست اطلاعاتش)

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله میان 

هم میاندوره ، هم پایان دوره 

گوشی اوایل نه ، ولی بعدا نسبت به جا و مکانی که هستن ، میتونن داشته باشن ، البته پنهانی

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
اونجایی که خدمت میکنه اجازه گوشی ندارن سربازا

داداش من میبرد تحویل میدن خودشون هر روز یه تایمی گوشیا رو میدن برای زنگ زدن

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

من خودم سربازم بله بعد آموزشی ۵ روز اومدیم خونه ولی بردن گوشی بستگی داره کجا خدمت کنی

ولی در هر حال تو خود آموزشی گوشی ممنوعه درسته؟

سلام عزیزم روزت بخیر

نامزد من 1 تیر رفته برای آموزشی پادگان 02 پرندک

تاالان فقط یک روز مرخصی دادن بابت اینکه برن شناسنامه هاشون رو بیارن و رای بدن. ولی درکل چیزی که شنیدم 3 روز همون اولا مرخصی میدن معمولا که برن لباس هاشون رو اندازه کنن. 

گوشی ساده هم میتونن ببرن همون جا تحویل میدن موقع رفتن میتونن پس بگیرن، از تلفن های خود پادگان هم میتونن تماس بگیرن.

مثل اینکه سپاه نسبت به ارتش هم آسون تر میگیره.

من فکر میکردم اینکه سرباز متاهل باشه بهش مرخصی بیشتر میدن ولی هیچ تاثیری برای ما که نداشته.

البته همه ی اینا برای آموزشیه. همسرتون سربازی کجا هستن؟

سلام عزیزم روزت بخیرنامزد من 1 تیر رفته برای آموزشی پادگان 02 پرندکتاالان فقط یک روز مرخصی دادن بابت ...

سلام عزیزم روزتون بخیر

همسر من سربازی نرفته هنوز

دانشجوی ارشده و دفاعم نکرده

سلام عزیزم روزتون بخیرهمسر من سربازی نرفته هنوزدانشجوی ارشده و دفاعم نکرده

همسر من هم بعد از دفاع ارشد رفت.

یکم دوری سخت هست واقعا، ولی به این فکر کن که دوماهه و تو زندگی طولانی قشنگتون اصلا به حساب نمیاد.

بابت سختی هایی که دارن هم نگران نباش. همسرمن آدم بدخوابیه روزای اول اصلا نمیتونست بخوابه، الان انقدر خسته شون میکنن شده رو سرامیک دراز میکشه نیم ساعت میخوابه.

عادت میکنن بعد از چند روز.