2777
2789
عنوان

شیخ عرب میخواد بیاد خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 13212 بازدید | 185 پست
خیلی زشته این حرفتون.نمیگین عرب تو تاپیک باشه ناراحت بشه؟عربای ما زنشونو میذارن رو سرشون حلوا حلوا م ...

من عرب ایرانی رو مگه گفتم هر آدمی میفهمه وقتی تایپیک درمورد شیخ عربی اماراته یعنی منظورم اون هاست اه حالم بهم میخوره که فقط میخواین حاشیه درست کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عربم همسرم فارس شیرازی😁😁😁😁

احسنت 

خیلی هم عالی 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
والا بنظرم یا ما سرکاریم یا تو نمیدونی شیخ کیه و به کی میگن شیخ! آخه شیخ از دبی واسه یه دختر تهرونی ...

سلام من وقت نکردم همه پیامهارو جواب بدم و تازه انلاین شدم

شاید من کلمه شیخ رو اشتباه به کار برده باشم

اما اگر نگاهی به تاپیکلام بندازین و تاریخ عضویت متوجه میشین دلیلی برای دروغ نیست

البته که خیلی کار زشتی هست قضاوت اما قاضی اصلی خداس 

ولی کلام خیلی تو دل شکوندن تاثیر داره این از من ب شما نصیحت

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

ممنون همتونم دوستان😍مرسی راهنمایی کردین ان شاءالله ببینیم خدا چی میخواد💚

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣