2777
2789
الهی ایشالله دیگ پیش نیاد ما خانوما خیلی احساسیم زود بهم میریزیم

خدا کنه 

خیلی دلم میخاد دعواها کمتر شه دلم میخاد بی سر و صدا زندگیمو کنم ولی بعضی جاها خودمم مقصرم 

دوس دارم وقتی از یه چیزی عصبیم خودمو کنترل کنم دعواش نکنم فقط بخاطر آرامش خودم و بچم

خدا کنه خیلی دلم میخاد دعواها کمتر شه دلم میخاد بی سر و صدا زندگیمو کنم ولی بعضی جاها خودمم مقصرم دو ...

دقیقا منم بخدا دلم ارامش میخواد ولی مگ میشه نصف دعواهامون بخاطر بی فکر منه ی دفعه عصبی میشم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرمن مريض نباشم بدن درد نداشت باشم هى ميگم چرانشده بعدميشم چشم نزن خودت

دقیقا همون‌قضیه قانون جذب دیگه 

براهمه چی من اینم

یمدت رو‌قانون جذب کار میکردم انقد خوب بود همش مثبت اندیش بودم بحاش اک‌ی فکر‌منفی میکردم زود اتفاق میوفتاد

من‌مریضی خودم مهم‌نیست بچم‌و‌هروقت میگم مریض میشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
دقیقا منم کاش عاقل تر شم صبور تر شم کمتر عصبی شم

مامانم همیشه میگه یمدت ک‌زندگی بگذره سرگرم بچه ها بشین افتاده تر میشید و‌کم‌حوصله تر بهم‌وابسته تر میگه دیگ‌یادتون‌میره اصن بخث‌کنید من همچنان منتظر اون روزم

مامانم همیشه میگه یمدت ک‌زندگی بگذره سرگرم بچه ها بشین افتاده تر میشید و‌کم‌حوصله تر بهم‌وابسته تر م ...

راس میگه کاش مامان منم اینجوری دلداریم میداد ...

اما همش عذابم میده میگه زندگی فلانیو ببین دختر عموتو ببین 

همین حرفاش حرصم میده

راس میگه کاش مامان منم اینجوری دلداریم میداد ...اما همش عذابم میده میگه زندگی فلانیو ببین دختر عموتو ...

بیخیال  زیاد ب حرفای بقیه توجه نکن 

من خیلی از مشکلاتم‌ب کسی نمیکم‌فقط اینجا اگ‌بگم 

دیگ‌خیلیی ک‌اذیت بشم مامانم بفهمه و اینجوری ارومم کنه 

وگرنه فک‌میکنه فرشته شوهرم‌

حتی نمیدونه دست بزن داره

منم از مقایسه کردن متنفرمممم لعنتی ناخواسته باعث‌میشه ادم سرد بشه از زندگی

بله دوتا خدارحمتشون کنه واقعا هیچی هیچیی سخت تر اژ مرگ پدر نیست برا دختر ی جوری دیگ‌ادم بی پشت و پنا ...

دیگه این دنیا ارزش نداره من هنوز باور نمیکنم بابام رفته ولی چکار کنم میتونم برش گردونم . هیچی نمیگم در طول روز جز چند کلمه به شوهرم میگم دیگه واقعا حس زندگی ندارم