2777
2789

دعوامون‌میشع نمیدونم این چ اخلاق گندیه ک‌خوذم‌گندمبزنم چرا همش انتظار جنگ‌و‌اعصاب خوردی دارم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

منم همینم😂😂😂چه جالب 

هروقت میگم خیلی وقته دعوامون نشده همون روز میشه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای درست مثل من 

هر وقت تو ذهنم بیاد که چند وقته دعوا نکردیم تا یکی دوروز دعوامون میشه

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
همه همینن سخت نگیر

خو‌چ‌کاربه بااین فکرا اعصاب خودم خورد میکنم 

اخه دعواهایی ک‌داریم خیلی بد و‌شدید انقد میترسم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خو‌چ‌کاربه بااین فکرا اعصاب خودم خورد میکنم اخه دعواهایی ک‌داریم خیلی بد و‌شدید انقد میترسم

اصلا دعوات که میگیره برو تو اتاق درو ببند حرف نزن من خودم دیگه حوصلم نمیگیره . میگم باشه تو راست میگی ... بعد میرم تو اتاق میگیرم میخوابم

وای درست مثل من هر وقت تو ذهنم بیاد که چند وقته دعوا نکردیم تا یکی دوروز دعوامون میشه

خیلی بده 

میدونی اگ دعوا عادی بشه زیاد سخت نمیکرفتم ولی واقعا دعواهامون‌شدبدی و‌خیلی عذاب میکشم

وای😂😂😂😂😂😂منمممم همینجوریممم میبینی تا چن روز با هم خیلی خیلی خوبیم بعد یهوو جنگ میشه 

ولی اون زود سرد میشه میاد باهام سر یه چیزی حرف میزنه

مثلا میگه بیا غذای بچه رو بده و فلان 

ولی من تا چن روز ازش ناراحتم

اصلا دعوات که میگیره برو تو اتاق درو ببند حرف نزن من خودم دیگه حوصلم نمیگیره . میگم باشه تو راست میگ ...

دقیقا همش همین‌میگما ولی یادم‌ میره میمونم عصبی عصبییییش میکنم

وای😂😂😂😂😂😂منمممم همینجوریممم میبینی تا چن روز با هم خیلی خیلی خوبیم بعد یهوو جنگ میشه ولی اون ز ...

ن اتفاقا من دوست دارم زود بیاد اشتی بشیم ولی اون‌هیلی لجباز همیشه میگم‌قهرما دست خودمون‌اشتبم‌ن‌دست خدا یا باید مهمون‌بیاد یا جایی دعوت بشیم یا دیگ‌چی بشه اشتی بشیم

دقیقا همش همین‌میگما ولی یادم‌ میره میمونم عصبی عصبییییش میکنم

بچه داری؟ بخاطر بچه هات سکوت کن منم پدرم فوت شده این جهان ارزش نداره بعد از فوت پدر جوونم گفتم بذار هرکی دوس ندارم یا دارم تو دلم بمونه بروز ندم . شوهرم ادم بدی نیست ولی بعد از فوت پدرم انگار مهرشوهرمم از دلم رفت...

ن اتفاقا من دوست دارم زود بیاد اشتی بشیم ولی اون‌هیلی لجباز همیشه میگم‌قهرما دست خودمون‌اشتبم‌ن‌دست ...

مال منم قبلا همینجوری بود 

یادمه یه بااار اینقد قهر بودیم ک دیگه میخاستم بمیرم

ولی از وقتی بچم اومده بهتر شده

بدترین دعوارو هم بکنیم چن ساعت بعدش یادش میره خودمم تعجب میکنم دیشب دعوام کرد خیلی عصبی بود تا ۲ شب بیدار بود تو خونه میرفت میومد آخرش اومد آشتی کرد صب هم رف سرکار دوبار زنگ زد

بچه داری؟ بخاطر بچه هات سکوت کن منم پدرم فوت شده این جهان ارزش نداره بعد از فوت پدر جوونم گفتم بذار ...

بله دوتا خدارحمتشون کنه واقعا هیچی هیچیی سخت تر اژ مرگ پدر نیست برا دختر ی جوری دیگ‌ادم بی پشت و پناه میشه تنها میشه خیلی سخته برام‌نبودنش

منم از اون موقع خیلی تلاش میکنم زبون ب زبونی نکنم حوصله ندارم اصلا ولی بخدا ی وقتایی انگار پیش میاد مقصر اصلا نیستم یهویی میشه ک‌نمیفهمم چی شد

مال منم قبلا همینجوری بود یادمه یه بااار اینقد قهر بودیم ک دیگه میخاستم بمیرمولی از وقتی بچم اومده ب ...

الهی ایشالله دیگ پیش نیاد ما خانوما خیلی احساسیم زود بهم میریزیم