2777
2789
عنوان

نداشتن علائم بعد از استفاده از سایتوتک

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 68 پست
نباید چیزی بخوریییییاون قرصم نخور باز میاریش بالا اذیت میشی معدت خالی باشه

خود دکتر گفت بخور بدنت نباید ضعیف باشه بالا هم فقط یه بار اوردم من به خاطر دوتا بچه ها هی باید رو پا باشم نخورم ضعف میکنم نمیتونم تکون بخورم 

حتی قرص اولم گفت صبحانه کامل بخور دو ساعت بعد قرص بخور و بذار 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان مانلی من درکت میکنم منم یه مادرم مادریه دخترویه پسر دپسالونیم وپنج ماه ویه سقطم قبلش داشتم ماد ...

اگه به من بود نگه میداشتم اما بچه دار شدن یه تصمیم مشترکه شوهرم هیچ جوره راضی نبود میگفت یه پسر یه دختر دارم بسمه .

هیچ جوره هم نتونستم راضیش کنم گفتم مگه من تنهایی به وجود اوردم این بچه رو میخوام نگهش دارم حدود یه هفته ای پامو کرده بودم تو یه کفش که میخوامش اما بعد گفتم بچه ای که باباش نمیخواد چرا نگه دارم فردا روزی کمبود محبت داشته باشه از طرف پدر از چشم من ببینه همسرم قرص خرید گفتم تا قلبش تشکیل نشده سقط کنم لااقل 

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
نه عزیزم الانم رو پامه نمی‌ذاره هیچ کاری کنم تا ۴۸ ساعت شیر نمیدم بچم خیلی سختشه فقط اینکه گفت جنین ...

منم همین پنج هفته نهایت شش منم لخته خون داشتم ولی چیزی ندیدم دفع بشه دردم ندارم

نه بخورمنم نخوردم پسرسیدم گفتن گرمیزابخور خرمازیادبخور

چند تا خرما زعفرون فراوون خوردم یکمم شربت زعفرون 

خیلی هیلی ضعف داشتم ی مقدار نودل خوردم 

خونریزیم کم شده وقتی بلند میشم یکم دارم طبیعیه؟ دیگه قرص نخورم؟

من ساعت ۵:۳۰ شروع کردم هر یک ساعت یه زیرزبانی یه واژینالیکم الان خونریزی دارم ولی چیزی دفع نشدیه قرص ...

بعد استفاده باید پاهاتو بذاری رو سکو 

قرص نباید دفع بشه من حتی بالا هم نیاوردم که قرص خارج نشه

دردامم همینطورخون هایی که ازم میره غلیظهاینا یعنی دفع شده؟؟

میگن باید اندازه کف دست دفع بشه بای کیسه سفید 

از من فقط لخته دفع شد امروز دوباره قرص میذارم میرم پیاده روی الان خونریزیم کم شده

الان زوده برم سونو بدم؟

حالا بذار استفاده کنی.. خونریزیت باید کم شه صبر کنی هر چی هست خارج شه بعد برو ببین بقایا داری یا نه