2777
2789
عنوان

نداشتن علائم بعد از استفاده از سایتوتک

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 68 پست
ب مرور دردت بیشتر میشه و خونریزیتم بیشتر میشهبنظرم ساعت ۱۰ و اینا لخته دفع میکنی هرچقد بپر بپر کنی ز ...

اره در حد پریودیه 

فقط خیلی خستم اصلا حال و حوصله پریدن تو وجودم نیست نمیدونم چرا هی دلم میخواد دراز بکشم که البته از بار روانی‌ش هم هست 

هی دراز میکشم یه حالتی شکمم رو بغل میگیرم🤦🏻‍♀️

اینجا تا ادم اسم سقط میاره یه سری حمله میکنن که چقدر فلانی و خدا چیکارت کنه و غیره ... در حالی که نمیدونن اونی که همچین کاری میکنه خودش چه عذابی میکشه 

آدم نمیتونه راحت گریه کنه پسرم هی میپرسه مامان چی شده 

آدم نمیتونه استراحت کنه یا حتی راحت درد بکشه باید هی دنبال دختر یه سالم باشم 

از طرفی خیلی وابسطه به شیره از صبح که قرص خوردم شیرش ندادم هی بهونه میگیره غصه اونم میخورم 

آدم مار بشه مادر نشه موندم غصه خودمو بخورم غصه اون طفل معصومو بخورم یا بچه ها 

باور کن اگه درد دارم هم احساس نمیکنم انقدر فکرم مشغوله

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هروقت دردت شدید شد ب همسرت بگو ک پیشت باشهحالا بستگی به استانه تحمل دردت هم داره

تحمل دردم زیاده 

چند روز بعدش برم سونوگرافی برای بقایا؟ اطلاعی دارید؟ .

بعد سونو شکمی باید برم یا واژینال؟

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
درد گرفتت؟

درد ندارم خونریزی و دفع لخته دارم فقط کلا تحمل دردم بالاست متوجه نیستم دقیقا هم نمیدونم چی باید ببینم تا بدونم سقط شده 

لخته های کوچیک و متوسطه فقط 

درد ندارم خونریزی و دفع لخته دارم فقط کلا تحمل دردم بالاست متوجه نیستم دقیقا هم نمیدونم چی باید ببین ...

بالا نیوردی؟

معدت باید داغون شده باشه

دمنوش زعفرون سیاهدونه گلاب آویشن هرچیز گرمی که تو خونه داری درس کن هر چند ساعت یه لیوان بخور

بپر بپر کن که بقایا نمونه

😔

سلام گلم ممنون از کمکت🌸🌸🙏من مامانم اینا تهرانن .. با خانواده شوهر تو ی مجتمع هستم اما از بارداری ...

حتماسعی کن یکی پیشت باشه من یکی توی عقدسقط کردم چون میترسیدم نمیدونستم چندفهته ام دقیق بایه قرصو نصی واژنی به خونریزی افتادم بعدچهارپنج روزکه فکرمیکردم خبری نیست ساعت پنج صبح دردهای خیلی شدیدی داشتم 

تحمل دردم زیاده چند روز بعدش برم سونوگرافی برای بقایا؟ اطلاعی دارید؟ .بعد سونو شکمی باید برم یا واژی ...

سه  چهار روزبعدمن روی سقط اولم بقایای مثلاجفت باپریودی های بعددفع شد

اره در حد پریودیه فقط خیلی خستم اصلا حال و حوصله پریدن تو وجودم نیست نمیدونم چرا هی دلم میخواد دراز ...

بهش شیرندی چون یه جاخوندم نوشته بودتاثیرداره چون قرص سایتوتک برای معده هست دراصل 

بالا نیوردی؟معدت باید داغون شده باشهدمنوش زعفرون سیاهدونه گلاب آویشن هرچیز گرمی که تو خونه داری درس ...

هی بیسکوییت و زنجبیل تیکه تیکه میخوردم بالا نیارم اثر قرصه نره اما عصری تا بلند شدم گلاب به روتون اوردم بالا زنگ زدم همسرم قرص زد تهوع خرید اورد معده درد دارم اتفاقا دیگه خیلی ضعف داشتم پسرم دوتا نودل خرید درست کردم فقط میلم به ی چیز شور میرفت از دیشب تا خالا همین دوتا نودلو خوردم اگه بالا نیارم🤦🏻‍♀️

هی بیسکوییت و زنجبیل تیکه تیکه میخوردم بالا نیارم اثر قرصه نره اما عصری تا بلند شدم گلاب به روتون او ...

نباید چیزی بخورییییی

اون قرصم نخور 

باز میاریش بالا اذیت میشی معدت خالی باشه

بهش شیرندی چون یه جاخوندم نوشته بودتاثیرداره چون قرص سایتوتک برای معده هست دراصل

نه عزیزم الانم رو پامه نمی‌ذاره هیچ کاری کنم تا ۴۸ ساعت شیر نمیدم بچم خیلی سختشه 

فقط اینکه گفت جنین پنج هفته با پنج تا قرص سقط میشه دیگه بقیشو نخوردم نصف ورق موند  

میبخشید میپرسم چند هفته بودی؟ چیزی که دفع کردی فقط لخته بود چطور فهمیدی جفته؟ من خونریزیم عادی و در حد پریودیه فقط لخته داره که تو پریودی نیست 

نمیدونم دقیقا چی باید دفع بشه 

اره در حد پریودیه فقط خیلی خستم اصلا حال و حوصله پریدن تو وجودم نیست نمیدونم چرا هی دلم میخواد دراز ...

مامان مانلی من درکت میکنم منم یه مادرم مادریه دخترویه پسر دپسالونیم وپنج ماه ویه سقطم قبلش داشتم مادری که سقط رومیپذیره درشرایط وفشارخاصی هست که قبول میکنه این دردهاروتحمل کنه به حرف چندتابی سوادوکه درکی ازمادربودن ندارن توجه نکن. منم وقت بارداری ناخوساته دخترکه پسرم پارسال یک سالودوماهش بودافسردگی شدیدکرقتم باداروخواستم سقط کنم نشدوالان بازباردارم اونموقع پسرموشیرمیدادم همه میگفتن شیرسوزمیشه ولی نشدالان اولویت خودتی بایدقوی باشی ثابت قدم باش