میخوام اگه خواستم باردار بشم دوقلو بیارم کسی قرص لتروزول استفاده کرده ؟
امپول نمیخوام بزنم چون عوارضش بیشتره
به نظرتون مفیده ؟
و اینکه اطلاعی از قیمت قرص دارین ؟
تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازمخواستید خواب رو با کوچکترینجزئیاتی که به یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قیمتش خیلی پایین، من با امپول و اینجور چیزا با بیمه خریدم، قیمت خاصی نداشت.ولی اثرس رو نمیدونم
قیمتش چه قدر بود ؟
تاثیر داشت براتون ؟
تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازمخواستید خواب رو با کوچکترینجزئیاتی که به یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم
من دو قلو نمیخواستم.خیلی کم بود، مثلا با دو تا امپول، یادمه دو سال پیش ۳۰ تومن شد .من خونه دارم.تهر ...
آها ممنون
نه مشهدم
من دو قلو نمیخواستم.خیلی کم بود، مثلا با دو تا امپول، یادمه دو سال پیش ۳۰ تومن شد .من خونه دارم.تهر ...
آخه یه جا خوندم زده بود قیمتش ۷۰۰ هزار تا یک میلیون و پانصد هزار
نه باباقیمت استامینوفن بود.با تامین اجتماعی.امپوول یادمه یه بار گرفتم ۲۸ تومن، دو تاش
آها خوبه پس
ممنون از راهنماییتون