2777
2789
عنوان

مامانا

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 32 پست
شبر ماجان چی اونم خوبه؟؟؟بدون لاکتوز هم باید گرم کنی؟؟؟من شیر پاکتی سرد میدمش گرم نکیخوره

عزیزم هر شیری که میخوری پاکتی مشمایی با لاکتوز بجوشون بریز تو بطوری بزار یخچال 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی جای قشنگی نیست 
چنماه مثلا لعدش پوشک بگیرم

بستگی داره چند روز طول بکشه از شیر گرفتنش ...و نحوه یرهمکاریش ...آیا زود کنار میاد یا نه 

خودت متوجه میشی میبینی بچه ات کج خلقی می‌کنه لجیازه و بهانه گیره بدون هنوز وقتش نرسیده کم کم یکی دوماه فاصله بین از شیر گرفتن و از پوشک گرفتن باشه ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه باید جایگزین بزاری ببین خودت ۱۰شب ی لیوان شیر بخور شب ۱۱نخوری نمی‌خوابی من الان ۵ماه باردارم روزی ...

پس میگی شیر بدمش بعد بخوابه

ولی هیچ شیری ب جز شیر خودم قبول نمبکنه

مگه شیرم بریزم توشیشه که کار خیلی سختیه 

امبدوارم بچم اذبت نشه

[QUOTE=344495351]بستگی داره چند روز طول بکشه از شیر گرفتنش ...و نحوه یرهمکاریش ...آیا زود کنار میاد یا نه  خودت ...[/QUOTE

دفیقا۱۸ماهگی ب حرف دکتر کردم ک دوندونش زرد شده

بچه یه سره جیغ شد و بهونه گیر بااینکه بیست روز برای شبر روز وقت دادم اخرسر بهش شیر دادم

التن هم دوهفته صبرزرد میزنم میخوره تلخ ها رو مونذم دگ 

پس میگی شیر بدمش بعد بخوابهولی هیچ شیری ب جز شیر خودم قبول نمبکنهمگه شیرم بریزم توشیشه که کار خیلی س ...

از این که یهو هیچی بهش ندی بهتر بچه حدلقل تا ۴سالگی باید شیر بخور ۲سال شیر مادر ۲سال یا شیشه بخوره یا تو لیوان و نی هر جور 

من روانشناسی بالینی می‌خوندم قبل بارداری خیلی مشاور رفتم و کتاب خوندم ۱۰سال ازدواج کردم تازه تصمیم گرفتم باردار شم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی جای قشنگی نیست 
عزیزم هر شیری که میخوری پاکتی مشمایی با لاکتوز بجوشون بریز تو بطوری بزار یخچال

من نجوشوندم تاحالا یبار گرم کردم خواهرم کفت میگن خطرناکه شیر پاستوریزه نحوشون

بدون لاکتوز نیازی نداره بجوشونم؟

از این که یهو هیچی بهش ندی بهتر بچه حدلقل تا ۴سالگی باید شیر بخور ۲سال شیر مادر ۲سال یا شیشه بخوره ی ...

طول روز شیر خودم با پاکتی کوچیک ها رومیخوره وقت عصر و شب برای خواب هیچ راهی روش ج نداده

فقط سع شب راه مبرم انقد تابخوابه

من نجوشوندم تاحالا یبار گرم کردم خواهرم کفت میگن خطرناکه شیر پاستوریزه نحوشونبدون لاکتوز نیازی نداره ...

هر نوع شیری که تهیه کنی باید جوشیده شه بد بره تو یخچال این از پزشک تغذیه تونم میتونید بپرسید من عمل معده کردم الان ۳سال با پزشک تغذیه در ارتباطم هر ماه میرم من از خودم در نمیارم والا اگر ندونم هیچ وقت کسی راهنمایی نمیکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی جای قشنگی نیست 
طول روز شیر خودم با پاکتی کوچیک ها رومیخوره وقت عصر و شب برای خواب هیچ راهی روش ج ندادهفقط سع شب راه ...

طول روز پاکتی بده شیر خودت نده 

شب شیر خودت بده مثلا بکنش ی شب درمیون ی شب شیر خودت ی شب همچنان پاکتی 

تا با شرایط وقف پیدا کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی جای قشنگی نیست 
[QUOTE=344495351]بستگی داره چند روز طول بکشه از شیر گرفتنش ...و نحوه یرهمکاریش ...آیا زود کنار میاد ...

می‌دونی بچه هر بزرگتر بشه زرنگ تر میشه تلخی رو یکم که بخوره می‌ره تلخیش یا بچه دوستم به مامانش می‌گفت برو جی جی رو بشور بیار بخورم یا چسبو میکند....

مداراکن باشه به هر حال هر چی سنش بیشتر میشه وابستگیش هم بیشتر میشه به سینه 

حکم یه ارامبخش رو براش داره ...با بد قلقی هاش عصبی نشو صبور باش ...از تجربه مامانای سایت بخون بعضیاش به کار میاد واقعا 

فقط عزیزم اگر قطع کردی و ندادی دیگه واقعا نده...روانشربه هم می‌ریزه هی یه بار بدی یه بار ندی ....

من وقتی قطع کردم کامل دیگه ندادم شب هم بدون سینه میخوابونذم...نصفه شب تو حالت خواب آلود که بود بهش میدادم 

یه هفته کارم همین بود 

بعد یه هفته دوشب برای شیر بیدار نشد اصلا 

شب سوم دیگه ندادم یکم گریه کرد و بعد خوابید و تمام 

می‌دونی بچه هر بزرگتر بشه زرنگ تر میشه تلخی رو یکم که بخوره می‌ره تلخیش یا بچه دوستم به مامانش می‌گف ...

خب اشتبا من این بود نتونتسم عداتش بدم عصر بدون شیر بخوابه الان شب فکنم داره مدارا میکنه

گفتم هروقت عادت کرد توخواب هم شیر ندمش

شما اول شیر عصر قطع کردی درسته

اخ ک من چقد عذاب وجدان دارم هیچی بلد نیستم فقط بچم‌اذیت شد 

خب اشتبا من این بود نتونتسم عداتش بدم عصر بدون شیر بخوابه الان شب فکنم داره مدارا میکنهگفتم هروقت عا ...

من کلا روز که پاشد از خوااب دادم دیگه ندادم تااااا نصفه شب 

نصفه شب که برای شیر پاشد تو خواب دادم بهش..شب هم با تاب بازی و قصه و آهنگ خواندن خوابوندم

ولی ما بین شیر گاو دادم بهش  در طول روز رو سینه هم چسب زدم گفتم اوف شده....ولی خب کوچیک بود رو دختر شما نمی‌دونم جواب میده یانه

من کلا روز که پاشد از خوااب دادم دیگه ندادم تااااا نصفه شب نصفه شب که برای شیر پاشد تو خواب دادم بهش ...

اها یهویی صبح تاشب شیر ندادی خب اینحورهم میگن بچه اذیت میشه یهویی باید تعداد دفعات کم کنی اول