2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم الان ۱۳ ماهشه راه نمیره تنهایی؛ اتفاقا امروز نگاه کردم نوشته از ۹ تا ۱۸ ماهگی نرماله خیالم راحت شد

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

پسر من تا ۱۸ماهگی‌بلند‌نشد بعدش یهو انگار به ترسش غلبه کرد نفهمیدم چی شد بلند شد راه رفت صبر کن شاید هنوز جرات نداره با ضعیفه البته پسر من تپل بود در کل ۱۸ماه نشسته بود 

نگران نباش ولی بی خیال هم نباشدختر من در ۱۹ ماهگی راه افتادولی با تشخیص درست دکتر متوجه کمبود ویتامی ...

د ۳دادین زود راه افتاد؟

من موندم وقتی مولتی میدیم د۳داره دیگ چرا باید کم داشنه باشه بدنشون

عزیزم من تا سه سالگی اصلاااا نه چهار دستو پا میرفتم نه راه میرفتم آنقدری ک همه به ننه بابام میگفتن اینو ببرین دکتر خطرناکه

ولی گوش نمی‌کردن

به گفته خودشون یک روز صبح بیدار شدم از خواب یهو به راه افتادم

شوهرمم دقیقا مثل من تا سه سالگی بغلش میکردن

ولی خداروشکرررر پسرم یکسال یک‌ماهه شد راه افتاد

دخترمم که فعلا پنچ ماهه😁

فقط اینو میخام بت بگم سخت نگیر دیر زود داره اما بلخرع راه میفته به این فکر کن راه بیفته هی باید دنبالش باشی 😉

د ۳دادین زود راه افتاد؟من موندم وقتی مولتی میدیم د۳داره دیگ چرا باید کم داشنه باشه بدنشون

ببخشید دیر جواب میدم

تازه متوجه شدم که سوال داشتین

عزیزم دختر حتی در ۱۹ ماهگی زانوهاش نرم بود و قدرت ایستادن نداشت 

مولتی میدادم

ولی غذا خوب نمی خورد

من پیش دکتر لسانی متخصص اطفال بردم

ایشون پزشک دوران کودکی خودم بودن

و بلافاصله با دیدن دخترم متوجه شد که کمبود ویتامین و سوءتغذیه داره

یه دونه آمپول د۳ داد و گفت داخل ۳۰ سی سی روغن بادام یا زیتون حل کنم و روی یک سی سی به دخترم بدم

خداشاهده بعد از ۳ روز شروع به راه رفتن کرد