2777
2789
عنوان

همین عاطی بلاگر چقد نچسب شده از کجا ب کجا رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 15647 بازدید | 183 پست
ندارم خوشم نمیاد خالم داره خیلی دنبال میکنه میدیدم منم، میبینمش استرس میگیرم همش حس میکنم مادر بدی ا ...

البته مشخصه خانواده دوسته ولی خیلی شوآف می‌کنه 

قشنگ سالی سه بار خونه تهران و ویلای شمالشو عوض می‌کنه یعنی نهایت دوماه سه ماه می شینه بعد دوباره یکی دیگه میخره 

فکر کنم شوهرش بساز بفروشه

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
منم براش خوشحال بودم ولی خیلی وقته آنفالو کردم

من ک کلا چندماهه اینستا ندارم

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندارم خوشم نمیاد خالم داره خیلی دنبال میکنه میدیدم منم، میبینمش استرس میگیرم همش حس میکنم مادر بدی ا ...

صبا چیه احساس بی کفایتی به ما بده همش فیلمه کاراش، اخلاق نداره که

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

هیچ بلاگری به اندازه شیما استایل عقده ای نیست 🤮

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
البته مشخصه خانواده دوسته ولی خیلی شوآف می‌کنه قشنگ سالی سه بار خونه تهران و ویلای شمالشو عوض می‌کنه ...

شوهرش اگه بساز و فروش باشه تازه با درآمد بلاگری شاید رفته تو این کار وگرنه شوهرش بیکار بود 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

عقده ای ترین اریاناست که تو گرجستان زندگی میکنه  . فقط باسن و سینه هاشو نشون میده

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

خو اخه اصلا خوشگل هم نیست

فقط ادا داره 

میگن میمون هرچی زشت تر بازیش بیشتر

دقیقا همینه😂

با اون چال لپ کج و کوله‌ش

من تو بدترین روزای زندگیم هم وانمود کردم چیزیم نیست!!!با من از قوی بودن حرف نزن...🌿
هیچ بلاگری به اندازه شیما استایل عقده ای نیست 🤮

کدومه؟؟

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

چه حوصله ای دارینا این قدر بلاگر های مسخره رو دنبال میکنید 

من فقط یدونه نگین کدیور رو فالو دارم اونم چون ازش خیلی خوشم میاد و حس خیلی خوبی میده 

فاطیما نجارم قبلا داشتم آنفالو کردم

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش