2777
2789
عنوان

همین عاطی بلاگر چقد نچسب شده از کجا ب کجا رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 15647 بازدید | 183 پست
اوهوم حرفاتون واقعیت داره و دلگرمم کرد اما پولی که درمیارن خیلی وسوسه کننده ست بخصوص برای یه زن خانه ...

ادمین شو 

حقوقش بالای بیست تومنه

یا یه حرفه یاد بگیر 

برای بلاگر بودن واقعا باید خیلی چیزا رو زیر پا بذاری 

ادمین شو حقوقش بالای بیست تومنهیا یه حرفه یاد بگیر برای بلاگر بودن واقعا باید خیلی چیزا رو زیر پا بذ ...

ادمینا دقیقا چه کارایی انجام میدن؟؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم کارای پیجای بزرگ رو‌میکنن مثلا آنلاین شاپ باشه مسوول ثبت سفارش خودت باید بری تو‌ اینستا پرسو ...

حتما باید بپرسم کاش بتونم پیدا کنم و بدون سابقه قبول کنن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

عاطی. نگین عابدزاده. مامان اهو. خانومی. زهرا امیر. همشووووون عین گدازاده ها بودن حالا توپ تکونشون ن ...

+کوثر وسیسی 

🍃وَحُزْنِي‌إِلَى‌اللَّهِ         🦋غصه‌هات رو فقط به خدا بگو!
سابقه نمیخواد فقط جای مطمئن پیدا کن

خب بالاخره من بی تجربم یه پیج خوب کارشو دست هر کسی نمیده ،حتما طراحی پست و استوری و ... هم با ادمینه 

خب بالاخره من بی تجربم یه پیج خوب کارشو دست هر کسی نمیده ،حتما طراحی پست و استوری و ... هم با ادمینه

سر هر کاری بخوای بری یه حدی از مهارت لازمه 

ولی میتونی با آنلاین شاپها شروع کنی 

دیگه باید بری تو دلش ببینی چی میشه از حالا هی نتیجه گیری نکنی بهتره

سر هر کاری بخوای بری یه حدی از مهارت لازمه ولی میتونی با آنلاین شاپها شروع کنی دیگه باید بری تو دلش ...

خخخخ اخلاق بدم همین نتیجه گیریای پیش از شروعه

ممنون که وقت گذاشتی و راهنماییم کردی امیدوارم راه گشایی بشه برام😍🥲

خخخخ اخلاق بدم همین نتیجه گیریای پیش از شروعهممنون که وقت گذاشتی و راهنماییم کردی امیدوارم راه گشایی ...

آره واسه همین گفتم چون حس کردم می ترسی پا پیش بذاری 

ولی نترس 

زندگی یعنی زمین خوردن و دوباره پا شدن

همیشه ریسک کن

عاطی. نگین عابدزاده. مامان اهو. خانومی. زهرا امیر. همشووووون عین گدازاده ها بودن حالا توپ تکونشون ن ...

نیکاااااااا فلاحیییییی دیاناااااارحححیییمییییییییییی مامییسس و سپیییدههههه وای از دست اینا

دخترم،محمدرضا غفاریم بازیگره، این اسم هم ماجرا داره پس انقدر نگید پسره.....)کاربری دست یک نفر نیست خواستار پایان،محکوم به ادامه دادن🙂💔
آره واسه همین گفتم چون حس کردم می ترسی پا پیش بذاری ولی نترس زندگی یعنی زمین خوردن و دوباره پا شدنهم ...

چقدر خوووووب روان شناسی کردی🤩🤩🤩😳😳😳دقیقا به خاطر همین ترسهام و نداشتن اعتماد به نفس و بزرگ کردن همه چیز برای خودم اولین پستم تو این تاپیک گفتم خوش بحال بلاگرا که عرضه دارن