2777
2789

؟؟

حس میکنم برای هیچکی مهم نیستم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

چرا همه دوستت داشته باشن و چرا بهت فکر کنن؟  ب احتمال زیاد ریشه در کودکیت داره احتمالا انقد بهت بی محلی کردن و کانون توجه نبودی دیگه الان محبت و توجه میخوای       ول کن این مردمو    مردم خودشونم ب زور دوس دارن چ برسه دیگری 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی ب کسی فک نمیکنه عزیزم کسی حال و وقتشو نداره اصلا

ولی در کل جذبه داشته باش

جدی طور باش و در کنارش محبت کن

احترام بزار  ب همه و مودب باش

لباس اتو کشیده بپوش و بوی خوبی بده و به خودت برس

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
کسی ب کسی فک نمیکنه عزیزم کسی حال و وقتشو نداره اصلاولی در کل جذبه داشته باشجدی طور باش و در کنارش م ...

چجوری جذبه داشته باشم؟

منظورم همینه دوست دارم همه جذبم بشن و دوستم داشته باشن

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

رابطه خودتو با خدا درست کن، خدا رابطه ی تو رو با همه درست میکنه❤️ چون دل آدما دست خداست (امیرالمؤمنین علیه السلام ). 

تو مدل رفتاری درستو انتخاب کن و اینم یادت باشه که هیییییچوقت نمیشه همه رو از خودت راضی نگه داری، چون سلیقه ها. متفاوته، خدا رو از خودت راضی نگه دار❤️

چجوری جذبه داشته باشم؟منظورم همینه دوست دارم همه جذبم بشن و دوستم داشته باشن

با شخصیت باش

لباس خوب بپوش صرفا ن مارک

هرچی میپوشی اتو کشیده و تمیز

ب صورتت برس 

مودبانع صحبت کن احترام بطار و بیش از حد صمیمی نشو با کسی

همین

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه