داره لیست میشه ۳روز دیگه هنوزم دیر نیست امکان داره چهار ملیون جمع کنی کسی میخاد دعوت کنم
اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
وای این همستر کلاه برداریههههه این تپسواپ بفرس واسم لینکشوآیدی تل بده تکست بدم
باشه
اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙
وای این همستر کلاه برداریههههه این تپسواپ بفرس واسم لینکشوآیدی تل بده تکست بدم
@hamester_2000
همخودم هو خودتم میتونی جمع کنی سه روز دیگه لیست میشه
پس لطفاً بفرستید من تاحالا نرفتم فقط نمیدونم چطوره کار باهاش
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!
پس لطفاً بفرستید من تاحالا نرفتم فقط نمیدونم چطوره کار باهاش
ایدی گذاشتم