2777
2789
عنوان

دلم میخواد بدون برنامه ریزی باردار شم برا شوهرم خودمو لوس کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 38 پست
تنبلی تخمدان رو بگو سر بچه اول ساییده شدم بس که.دکتر رفتم ازم با دارو قطع امید کرده بودن😂😂😂

خب بگو ببینم چیکار کردی 

جنسیت بچه هات چیه ؟

منم تنبلی دارم 

یه دختر دارم دلم میخواد یه پسر داشته باشم بعد دیگه بچه نیارم 

خب بگو ببینم چیکار کردی جنسیت بچه هات چیه ؟منم تنبلی دارم یه دختر دارم دلم میخواد یه پسر داشته باشم ...

هیچ کار فقط فهمیدم بیشتر مشکلات از استرسه سر بچه اول تا وقتی دکتر میرفتم هیچ اما همین که گفتم دیگه نمیرم باردار شدم ماه بعدش پسر بود دومی هم خدا خواسته دختر بود😂فقط استرس نداشته باش عزیزم

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ کار فقط فهمیدم بیشتر مشکلات از استرسه سر بچه اول تا وقتی دکتر میرفتم هیچ اما همین که گفتم دیگه ن ...

من ثانیه ب ثانیه ی زندگیم پر از استرسه 

کلا آدم استرسی ای هستم 

سعی میکنم خودمو درمان کنم پس 

من ثانیه ب ثانیه ی زندگیم پر از استرسه کلا آدم استرسی ای هستم سعی میکنم خودمو درمان کنم پس

بله ریشه تمام بیماریها استرسه🤦

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

2805
خب اورژانسیو همون شب یا فردا شبش فوقش میخورن اینم خورده بودهمیگن ۹۹ درصد جلوی بارداری رو میگیره و او ...

یا خارج از رحم 

مال زن داداش من به خاطر قرص خارج از رحم شد

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مغزم گوزید،اولی دومی سومی شد چهارمی یعنی چی،قبلش دوتا داشتی؟

خخخخخ.آره دوتا داشتم به خواسته خودم.بعد اولین باری که ناخواسته باردار شدم میشد بچه سوم خودم خیلی ناراحت بودم شرایطش و نداشتم اما شوهرم خیلی خوشش اومد.بعد دوسال بعدش باز ناخواسته باردار شدم میشد بچه چهارم شوهرم گفت برو بندازش من مقاومت کردم نگهش داشتم.الان دوتا پسر دارم دوتا دختر .راضیم .

بخاطر اینکه فقط یه روز خودتو لوس کنی میخای یه بچه بیاری اینهمه سااال بزرگ کنی؟؟؟

اصن بچه مهم نیستا

بعدم نمیفهمه بچه همیشه بچه نیست قراره ۷۰، ۸۰ سال عمر کنه

بعد من اصن به آی کیوی این بچه امیدی ندارم به مشکل برمیخوره بعدا با این سرمایه ژنی که داره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اصن بچه مهم نیستابعدم نمیفهمه بچه همیشه بچه نیست قراره ۷۰، ۸۰ سال عمر کنهبعد من اصن به آی کیوی این ب ...

آدما با آی کیوی بالا بلدند جدی نباشن و همیشه یه سایه از طنز تویه حرفاشون هست که البته مشخصا شما فاقد این موردی.

همچنین زندگیرو با سختی ها و خوبی ها و تلاش کردنام و همه چیزش دوست دارم و لذت میبرم ازینکه خانوادم بزرگ شه و بچه هام موهبت زندگی کردن و تلاش کردن و شادی و غم رو داشته باشند.

سوما شخصیت داشته باش. به هر حال قراره 70,80  سال زندگی کنی آدمای اطرافت گناه دارند.