2777
2789

مثل اینایی که جلوگیری میکنن ولی یهویی میفهمن حاملن. خودم دیگه از قصد عمرا باردارشم. درد زایمان و شب بیداریاش جلومو میگیره. اما اگه یهویی باردار شم میتونم گریه کنم مث بعضی زنا که ناخواسته باردار میشن ناراحتی درمیارن خودشونو جلو شوهرشون لوس میکنن😂😁

کسی بوده با جلوگیری طبیعی اینجوری باردار شه خودشو پیش شوهرش لوس کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

از جلو گیری حامله نمیشن عازیزم😂باور کردی؟؟اخه بچه از هوا میاد؟

بعضیا الکی ب شوهرشون میگن قرص خوردم جلوگیری نمیخاد و....

بعد میندازن تقصیر شوهر😂😐

کم رنگ ترین جوهر از پررنگ ترین حافظه ماندگار تر است ✨

چه فکرا میکنی از نظر من ناخواسته اصلا خوب نیست من ازاسترس اینکه رنگمو نزده باشم وایتکس استفاده نکرده باشم 

قرص نخورده باشم و.... خیلی اذیت میشم 

خواسته هم باردار شی میتونی برای شوهرت ناز کنی 

ناز به معنای زر زر و گریه نیستا🤣 منظورم اینه برات کارا رو بکنه هوا تو داشته باشه هعی خوراکی بخره.....

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از جلو گیری حامله نمیشن عازیزم😂باور کردی؟؟اخه بچه از هوا میاد؟بعضیا الکی ب شوهرشون میگن قرص خوردم ج ...

بنده🤧بچم یه سال و نیمه بود با قرص و ک..باردار شدم🤐در صورتی که تنبلی تخمدان دارم😐

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

از جلو گیری حامله نمیشن عازیزم😂باور کردی؟؟اخه بچه از هوا میاد؟بعضیا الکی ب شوهرشون میگن قرص خوردم ج ...

ولی من دوستم با قرص باردار شد اونم دوقلو😐😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
زنا وقتی ناخواسته باردارمیشن چیکارمیکنن؟!؟!!خودشونو براشون لوس میکنن🐭🐭

لوس ننر نه لوس بامزه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بنده🤧بچم یه سال و نیمه بود با قرص و ک..باردار شدم🤐در صورتی که تنبلی تخمدان دارم😐

شاید سوراخ بوده ک....

قرص رو ک میدونم ممکنه اثر نکنه اونم درصورتی که چند روز گذشته باشه تخمک فوری بارور میشه 

کم رنگ ترین جوهر از پررنگ ترین حافظه ماندگار تر است ✨
2810