2777
2789
عنوان

بیاید راجب فالی ک گرفتم بگم بهتون

249 بازدید | 22 پست

اول از همه بگم که خواهرشوهر دوستم هست و برای غریبه اصلا نمیگیره پس نگید تبلیغ یا شمارش بده!!!

داستان ازین قراره من ماه پیش خیلی خیلی الکی و سر چیزای پوچ با دوسپسرم بحث کردم هرچی گفت و معذرت خواهی کرد بابت چیزی که حتی مقصر نبود من گوش نکردم(اولین و آخرین بارم بود ک انقد غیرمنطقی و لوس برخورد کردم) آخر سر گفتم باید جداشیم ایشونم عصبی شده بود زد منو از همه جا بلاک کرد🤦🏻‍♀️

منی ک تازه فهمیدم چ کردم با خط دیگ پیام دادم هرچی معذرت خواستم انگار سنگ شده بود گف نه تمومه ما بدرد هم نمیخوریم فقط وسایلت رو میارم میدم

منم ک خواب و خوراک نداشتم میرفتم با ماشین جلو محل کارش ک فقط ببینمش شاید پنج شیش ساعت منتظر بودم برای یه رب دیدنش از دور

هرچقدم میگفتم ببخشید میگف نه اعتماد ندارم بهت چجوری انقد راحت ول کردی زدی زیر همه چی 

پس فردا تو ازدواجم همینی

خلاصه تو یک هفته من سه بار زیرسرم رفتم هیچی نمیخوردم سه کیلو کم کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا اینکه ب دوستم گفتم فالگیر خوب میشناسی

گف ازه شمارش داد

زنگ زدم بهش اول خیلی جدی گف ن انجام نمیدم دیگ اسم دوستمو ک بردم گف ماه دیگ منم واقعا حالم بد بود گفتم امشب توروخدا گف باشه یازده زنگ بزن

زنگ زدم بهش گف ببین من فا ل قهوه و ت اروت اینا نمیگیرم ها موکل دارم اون بهم میگه

بعد گف یکی هس ازت خوشش میاد چشماش رنگیه موکلم داره میبینتش چقدم پولداره یه بچه کنارش داره

خلاصه مشخصات یه بنده خدایی ک واقعا وجود داشت رو گف

ک من گفتم فقط از دوسپسرم بگو

فدات شم ادامه رو بگووو

شروع کرد از مشخصات و چهره و چندتا بچه هستن و چیزای ک جدیدا خریده و شغلش همهههه چیو گف

هی وسطش میگف درسته؟خودشه؟ زفته موکلم داره اینو میبینه 

و من واقعا ترسیدم 😭🤦🏻‍♀️

همهههه چی واقعیت بود

بهم گف نگران نباش خودش ذهنش درگیره میخاد تنبیه کنه تورو ک انقد زود جا نزنی 

بزار ازش بپرسم کی‌لرمیگرده؟و موکلش انکار گف ۹ اونم گف نهم برمیگرده

فرداش نهم بود و دقیقا بهم پیام داد. و برگشت!!