2777
2789
عنوان

می‌خوام نماز حاجت بخونم حاجتتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 28 پست

خوشبخت بشی ان شاالله 

برای منم دعا کن فاطمه هستم امیدوارم حاجتم رو بگیرم 

خیلی دعا کن اطرافیانم خستم کردن :)) 

میگن هفت ثانیه بعد مرگ دوباره همه چیو میبینیم پس فکر کنم کربلا رفتنم دوبرابر میشه :) بینهایت آدم :) هستم. من بیشتر اهل صلح هستم پس جایی دعوا باشه هیچ موقع وارد نمیشم آرامش اعصاب و روان رو از من میگیره :) آها اگه تاپیک مذهبی بود من رو تگ کنید :))) لطفا اگه میشه برای رسیدن به آرزوم و اینکه خدا و امام رضا صدام رو بشنون میشه یه صلوات بفرستی :"))) یه رازی دارم که بین من و امام رضاس خودش قراره بهم رازم رو بده :)) یه متنی که خیلی دوستش دارم و هرکس دلم رو میشکنه با خودم مرور میکنم (بنگر و بشنو؛بگذر و به شو) و در آخر من به هرکی که بینهایت امید داره به حاجتش اطمینان میدم میرسی مخصوصا اگه یه ذره شک توی چیزی که میخوای نداشته باشی :)))) 

حاجت رواشی گلم اسمم فاطمس دعاکن یچم صحیح و سالم بدنیا بیاد و زایمان و بارداری عالی و راحتی داشته باشم و این بیماری ای مشکوکم بهش ازم دوربشه و اصلا این نباشع وشوهرم دست از وابستگی ب خانوادش بردارع عاشق و وابسته منو زندگبمون بشه و فرد مورد نظرم هیچوووووقت خونش نیاد واحد کناریم تروخدا خیلی واسم دعاکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم قبولی در آموزس پرورش.تموم شدن پایان نامم

اول تیر ۱۴۰۲ وزن شروع ۸۷.هدف اول۸۴هدف دوم ۸۱ هدف سوم ۷۸ هدف چهارم ۷۵هدف پنجم ۷۲ هدف ششم ۶۹ هدف هفتم ۶۶هدف نهایی۶۳.من تا عید نوروز ۱۴۰۳ به هدف نهاییم رسیده ام💪

فرزانه،دعا کن به اونی که میخوام برسم ،

منم برات دعا میکنم عزیزم

تنها یک چیز میتواند تحقق یک رویا را غیرممکن سازد،ترس ازشکست.اگر هم درمسیر افسانه شخصی ات بمیری بهتر ازمردن همچون میلیون ها انسان که حتی نمیدانند افسانه شخصی وجود دارد...