2777
2789
عنوان

شما بودین پرستاری رو انتخاب میکردین یا فرهنگیان و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 38 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرستاري خيلي سخته ادمو پير ميكنه شب بيداري داره 

تعطيلي تعطيل نيستي موقع بچه دار شدن كلي اذيت ميشي برنامت بهم ميريزه

اما معلمي تابستون تعطيلي عيدتعطيلي برف بياد تعطيلي حقوقتو داري 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2805

اگه مهاجرت و پوشش ازاد و میخوای و عقاید سیاسیت با فرهنگیان و سیستمش جور نیست ، پرستاری 

اگه میخوای ایران بمونی و از همون اول حقوق بگیری و استخدام بشی ، تابستونم نمیری سر کار ، میتونی به فکر شغل دوم هم باشی ، با پوشش و محدودیت هاش مشکل نداری فرهنگیان 

البته اینم بگم پرستاری تو ایران خیلی سخته 

خیلی زیاد 

معلمی برای تو ایران بودن اسون تره 

بچه ها تعطیلی تابستون رو دورش خط بکشید دیگه نیست😃🫠 

تو خونه برگه صحیح میکنیم

میتونید بگین تابستونا کار در منزله

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
میتونم بپرسم چرا؟خیلی شنیدم ک کادر درمان اذیت میشن و ایناحقیقت داره?

تصور کن مریضی که اومده زیر دستت، یه ویروس عفونی مثل کرونا و یا حتی بیماری پوستی داره؛ مشکلی نداری بهش رسیدگی کنی؟

و یا به خودش ادرار/استفراغ کرده و تو باید بری فرضا سرمش رو عوض کنی، میتونی انجام بدی؟

از خون هم نباید بدت بیاد

بعضیا بیماری هایی مثل اچ آی وی و هپاتیت دارن که با یه نیدل استیک ساده ممکنه توهم ناخواسته دچارش بشی

میتونم بپرسم چرا؟خیلی شنیدم ک کادر درمان اذیت میشن و ایناحقیقت داره?

اضافه کار اجباری 

تعطیلات نداری آرامش نداری همه بیمار همه نیاز به کمک و آرامش و صبر 

خودت میمونی و خودت باید همه جوره کار کنی خسته نباشی آرامش بدی کم نیاری 

ساعت کاری طولانی شیفت سنگین کار طاقت فرسا 

الحمدلله رب العالمین ...
2810