2777
2789
عنوان

لکه های شیرقهوه حالمو بد کرده

56 بازدید | 6 پست

سلام

من بچم سه ماهش بود که رو پاش چندتا لکه افتاد

امسال دوباره روپیشونیش زده

قلبم پر از استرس میشه

خیلی نگرانم

کسی تجربه ای داره

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر بردم

اطفال گف قارچ شامپوو داد زدم نرف

پوست هم گفت نگران نباش

ولی الان رو پیشونیش و باسنش زده 

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
آلرژی غذایی هست شاید

ممکنه

تجربه ای دارید؟

آلرژی غذایی هست شاید

ممکنه

تجربه ای دارید؟

ممکنهتجربه ای دارید؟

احتمالش هست باید ببرید دکتر 

لکه ی قهوه‌ای نبودا برای دخترم لکه قرمز و صورتی می زد و مثل کهیر میشد یا لکه سفید خشک و پوسته پوسته 

فهمیدم آلرژی غذایی داره هر وقت تخم مرغ یا موز یا مرکبات و گوشت گاو و لبنیات می خوردم این جور میشد تا یک سال نخوردم واقعا خوب شد بعد هم به مرور خوردم و بهش دادم تا آلرژی زدایی شد 

خدایا شکرت