2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله مشکلی ندارم نه کیست نه تنبلی سونو هم دادم فولیکول و اینا اوکی بود

واقعا عجیبه

ببین ای یو ای الکی هزینه نکن مثل همون بارداری طبیعی هست که نتیجه نگرفتی، با ای وی اف احتمالا نتیجه می گیری که هزینه کمی بالا هست

واقعا عجیبهببین ای یو ای الکی هزینه نکن مثل همون بارداری طبیعی هست که نتیجه نگرفتی، با ای وی اف احتم ...

اخه میترسم از عملش 

هزینش مهم نیست بیمه تکمیلی هم دارم اگه انجام بدم رویان انجام میدم

ای وی اف هم میگن قطعی نیست

عزیزم توکلت به خدا باشه ان شاالله هر چه زودتر بیای و بگی طبیعی نتیجه گرفتی

اتفاقا شنبه یکشنبه موعد پریودمه بی صبرانه منتظرم که نشم برم ازمایش و بگن مثبته

یعنی میشه

انتظار خیلی سخته

اتفاقا شنبه یکشنبه موعد پریودمه بی صبرانه منتظرم که نشم برم ازمایش و بگن مثبتهیعنی میشهانتظار خیلی س ...

ان شاالله که میشه امیدت به خدا باشه محرم نزدیک هست نذر کن که خدا هم کمکت کنه، نذر های کم هزینه مثل نذر نمک، یا نذر واسه بچه ها 

اخه میترسم از عملش هزینش مهم نیست بیمه تکمیلی هم دارم اگه انجام بدم رویان انجام میدمای وی اف هم میگن ...

عملش ترسی نداره گلم، بعدم فکر میکنم یه چند وقت فریز میکنن جنین رو خوب تقویتش میکنن و همچنین خودت بعد انتقال میدن

ان شاالله که میشه امیدت به خدا باشه محرم نزدیک هست نذر کن که خدا هم کمکت کنه، نذر های کم هزینه مثل ن ...

نذر کردم اگه باردار بشم یه گوسفند قربونی کنم بدم هیئت برای عاشورا غذا بپزن

ببینیم خدا چی صلاح میدونه

عملش ترسی نداره گلم، بعدم فکر میکنم یه چند وقت فریز میکنن جنین رو خوب تقویتش میکنن و همچنین خودت بعد ...

بله دیگه بالاخره برای رسیدن به هرچیزی باید سختیاشم تحمل کرد