2777
2789
عنوان

اگر طر ف تون ازتون ظاهری پایین تر باشه باهاش میمونید

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 22 پست
اره باهاش موندم ولی از ی جایی ب بعد دیگ اون فیلش یاد هندستون کرد😑با اینکه من از همه لحاظ از اون سرت ...

وای خدا

بچه پرو فیلش یاد قرتی بازی افتاده

چه کار کردی؟

کاربری دست دونفره ))
اگه ظاهرش به دلت میشینه و بهش کشش داری و مرد خوبیه مشکلی نیستاکثر مردا نکبتنفک نکن حالا بعد این بنده ...

دقیقا حالا بعدا با یکی بدبختم بشه مگه فامیل میان بدبختیشو به دوش بکشن 

برا اینکه مردم ده دیقه از عمرشون راجع بهش چی میگن میخواد مسیر زندگیشو تغییر بده و لگد بزنه به فرصتاش

خدایاشکرت❤️✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدابچه پرو فیلش یاد قرتی بازی افتادهچه کار کردی؟

والاا

من اصلا ادم مغروری نیستم ولی با این حال همش میگفت ما چقد ب هم میایم من خوشگلم تو(من) هم قیافت خوبه😐😂💔

خداروشکر تموم شد..

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

خانوادمم میگن تو خوشگل تری

اولا زن خب معمولا خوشکلتر و ظریف‌تر از مرده 

دوما خودت خوب میدونی مرد خوب کمه تو این دوره زمونه 

سوما عشقی که بهت داره رو ممکنه کسی دیگه بهت نده

چهارما دل شکستن کارما بدی داره 

پنجما برا حرف مردم خودتو بدبخت نکن تهش این تویی که باید غصه و یا شادی زندگیتو متحمل بشی نه دیگران

خانوادت زندگیشونو میکنن بدبختم بشی مهم نی براشون خوشبختم بشی تاثیری تو زندگیشون نداره 

پس خودت برا خودت تصمیم بگیر چون تویی که باید زندگی کنی نه بقیه تویی که باید تحملش کنی نه خانوادت و فامیلت

خدایاشکرت❤️✨
من اولش سختم بود ولی الان بهش دل دادم

کاری به بفیه نداشته باش،در دهن مردم همیشه بازه.

پس فردا همینا ک الان بدشو میکن تعریفشو میدن.البته بستکی داره تو جطور توی جمع ازش صحبت کنی.ما توی بستکانمون زیا داشتیم ک حالا دختر یا پسر قیافه معمولی داشت ولی پارتنرش انقدر توی جمع ازش تعزیف میکرد و خوبیاشو میکفت ک بقیه به اخلاق خوبش میشناختنش.البته فامیلای ما زیبایی براشون مهم هست اما ن اونقدر ک همه چیز باشه،بیشتر به اخلاق و خانواده و طرف اهمیت میدیم.

اکه شغلش جای پیشرفت داره و خودشم جنمشو داره بنظرم ادامه بده.

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀