2777
2789
عنوان

من از بی اشتهایی آخرش میمیرم

264 بازدید | 21 پست

هرکاری میکنم همش سیرم هرکاری از دست بر اومده انجام دادم   همش درحالت سیری ی چیزی میخورم زورکی تانمیرم   حداقل زنده بمونم    اگر غدا بخورم باید بهترین غذا با گوشت باشه که همیشه هم  وضغیت مالیم به خوراک عالی نمیرسه  منظورم بهترین برنج ایرانی و گوشت تازه تازه   تا یکم اشتهام خوب بشه اما مثل بقیه نمیتونم کوکو بخورم گشگ بادمجون بخورم فلافل بخورم  الانم بگم من از صبح فقط میوه خوردم  چون میوه رو دوست دارم اما جای ِغذا رونمیگیره  من ۳۹کیلوم سنم ۳۰ب بالاست  این پودراشتها وقرص هیچ تاثیر نداشته دکتر گفت مشکل خاص نداری زورکی بخور من نمیتونم زورکی بخورم مخصوصا که همه چیز ب طبع من بدمزه میاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواهید باطب سنتی درمان بشین ؟چون من حالا عکس زبانتون رو ندیدم ولی میتونم به جرات بگم این لاغری وبی اشتهایی تون از مستعد بودن کبد چرب هست و تیرویید پرکار

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

تیروئیدتون پرکار نیست؟

یه خاله‌ای دارم عین شماست متاسفانه...باید التماسش کنی یه چیزی بخوره

بعد مثلا اگر میان وعده بستنی یا نون خامه‌ای بهش دادی دیگه شام نمی‌خوره

دلی که رحمه زخمه💔