2777
2789
عنوان

بچها چجوری خانوادم رو راضی کنم که برام موتور بخرن

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسری چرا زودتر نمیگی🙄خودت که پول در میاری جمع کن بخر

اخه با هامی ۵ میلیون حتی اگه قسطی بخرم شاید پول کم بیاد و ذرکل من خرج خونواده رو نمیدم و پول رو برای خودم خرج میکنم ولی من میخام موتور نو و نقدی بخرم

چرا نمیمیری میگن خوبا زود میرن😏
هنوز ۱۷ سالمه

نگیر داداش من لج کرد خرید همون هفته اول موتور از زیرواش پلیس گرفت به چه مصیبت موتور دراوردیم زد پاش کست ۳ ماه توی گچ بود تازه دراورده بازم موتور گرفته دوباره دیگه به شدت خورده زمین اصلا موندیم چی مارش کنیک اگه بابام بود یک چک می زد وتمام اما بابام نیس حرف کسی راهم گوش نمی ده

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

نمی خواد الان میگی میرم محل کارم و بر میگردم فردا روز که گرفتی انقدر میری تو حس دور از جون باید از وسط خیابون جمت کنن دور از جونت دور از جونت ،مگهدمیشه دلت نخود تک چرخ بزنی امکان نداره 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

ببینید واقعا خطرناکه و نمیشه این مسئله رو جدی نگرفت 

خانوادتون چقدر میتونن بهتون سرمایه بدن؟

خودتون چقدر سرمایه دارید؟

بزارید روی هم یه ماشین فعلا پراید بگیرید 

یا با ماشین پدرتون برید و بیاید 

همین چند وقت پیش دورا از جون شما یکی از اشناهامون با موتور تصادف کرد و فوت شد ۱۸ سالش هم بیشتر نبود..

ببینید واقعا خطرناکه و نمیشه این مسئله رو جدی نگرفت خانوادتون چقدر میتونن بهتون سرمایه بدن؟خودتون چق ...

ماشین دارم و وقتتی به بابام میگم ماشین رو بده دستم با این حال که بلدم بهم میگه باید گواهینامه بگیری و بهش میگم من که بلدم و دوباره حرف خودش رو میزنه

به نظر من اگه بخری بهتره چون وقتی تند میدی خیلی خوش هست

😐بخاطر خوش گذشتن بچه تن و بدن مادر بلرزه تا بره و بیاد و هی دل نگرونش باشه؟

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

یه بنده خدایی میگفت پسرم‌گفت بابا برام موتور بگیر میگفت به پسرم‌گفتم اول یدونه تابوت میخرم میذارم گو ...

حرف هایی که پدر من میزنه مشابه همین حرفا هست ولی من که نمیخام باهاش تکچرخ بزنم

ماشین دارم و وقتتی به بابام میگم ماشین رو بده دستم با این حال که بلدم بهم میگه باید گواهینامه بگیری ...

خب یه سال دیگه صبر کنید تا گواهینامتون رو بگیرید 

به نظرم چیزی نمیشه 

ولی موتور مناسب نیست واقعا