2777
2789
بستگی به بدن که نهایتش 8جلسس بعد میری تووشارژ .اگه گفتن هر 3ماه یه بار باید بیای شارژ بدون کارشون در ...

اها ممنون عزیزم شما خودت با کدوم دستگاه انجام میدی 

راضین بقیه؟ 

کاربری دست 98348نفره

بستگی به بدن که نهایتش 8جلسس بعد میری تووشارژ .اگه گفتن هر 3ماه یه بار باید بیای شارژ بدون کارشون در ...

من کندلا ۲۰۲۳ و ۲۰۲۲ پرسیدم حدودای یه تومن بود 

اشنایدر حدود ۶۰۰ الان موندم چیکار کنم کدومو برم

از خودشون هم پرسیدم هیچکی نمیگه ماست من ترشه همه به به و چه چه کردن که نتیجه هامون فوق العاده بوده 

به نظر شما چیکار کنم‌

کاربری دست 98348نفره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها ممنون عزیزم شما خودت با کدوم دستگاه انجام میدی راضین بقیه؟

من با تیتانیوم کار میکنم .بله جایی که من کار میکنم خیلی با وجدانن میگن از تایم نزن .

ببین اگه فول بادی میری حدودا نیم ساعت باید برات وقت بزارن .به هیچ وقت قسمت بیکینی رو بی حسی نزن چون اگه ناشی باشن با پوستت حساس باشه میسوزی و لک میشه .بعد بپرس کلا چند جلسه طول میکشه ؟شارژش چند وقت یباره ؟ببین سوالاتو محکم بپرس یه جوری انگار در موردش اطلاعات داری اصلا بگو قبلا دو جلسه رفتم جایی جواب نگرفتم.و یه چیز دیگه که خیلی مهمه اگه ریزش موهات بعد جلسه دوم و سوم سکه ای باشه کارشون خوب نیست