2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بچه نداریمشما مشکلتون چیه

خدا رو شکر بچه نداریم. مشکل نه مشکلات. کلا ازدواج اشتباهی داشتم ولی الان نمیتونم بخاطر بچم جدا بشم. شرایطش رو ندارم من با یه ادم خودخواه ازدواج کردم یه ادمی که جز خودش هیچکس رو قبول نداره

خدا رو شکر بچه نداریم. مشکل نه مشکلات. کلا ازدواج اشتباهی داشتم ولی الان نمیتونم بخاطر بچم جدا بشم. ...

شوهر من خیلی مشکلات داره‌ب صلاح نیست کنارش باشم

عمرم هدر می‌ره

اما از طلاق و مرور خاطرات و احساسی بودنم میترسم 

هرچی هم بعد طلاق فراموش کنم

گاهی ی چیز کوچیک همه چی یادم میاد خفه میشم

شوهر من خیلی مشکلات داره‌ب صلاح نیست کنارش باشمعمرم هدر می‌رهاما از طلاق و مرور خاطرات و احساسی بودن ...

گاهی طلاق بهترین راهه. اگه از نظر مالی مشکلی نداری یا خانوادت حمایتت میکنن از جدایی نترس. سخته ولی میشه جبران کرد. تا دیر نشده اقدام کن من اصلا امکانشو ندارم

گاهی طلاق بهترین راهه. اگه از نظر مالی مشکلی نداری یا خانوادت حمایتت میکنن از جدایی نترس. سخته ولی م ...

من خانوادم اوکی هستن میگن جدا شو

اما سخت گیر هستن آزادی ندارم

مشکلات من انقد زیاده که بشنوی میگی جدا شو

من ۸ ساله ازدواج کردم خونه خودمم

شوهرم بیکار بود یا ب سختی بخور نمیر

هی نزول کرد سود کرد وام کرد 

ورشکست شد خونه رو فروخت ماشین فروخت 

خرج خونه باباش داد

باباش الاف بیکار

خودشم بیکار

دوسال نشست بیکار 

همش ضرر 

باز رقت سرکار باز همه رو داد ب باباش 

و قسطا

حدود ۲ میلیارد قرض بالا آورد ۱ سال و ۴ ماهه بیکاره

۵ ماه پیش حدودا 

طلاعام ۴۰_۵۰ گرم از تو خونه گمشد

ب هزار بدبختی کلانتری آوردم گفت برداشته 

و ینی دزدیده بود 

گفت اسنفد ماه پس میدم نداد

رفتم کلانتری 

گفت خرداد

الان خرداد تموم شده میگ ندارم همچنان نشسته بیکار 

دنبال خرید و فروش وام ازدواج و این کارای

۵ ماهه و اندی ک خونه بابام هستم 

مستاجر بودیم خونه تحویل دادیم

دیگ عرضه نکرد ی خونه اجاره کن بیاد دنبالم 

اصلا نمیره سرکار 

حتما جدا شو. ازادی نداشته باشی بهت تره تا اینطوری خودتو پیر کنی. خونه پدرت بالاخره ارامش بیشتری داری. حرص نمیخوری یکی پولاشو خرج پدرش میکنه یا بیکاره. میتونی خونه پدرت درس بخونی یا اگه خوندی ادامه بدی یا یه کاری پیدا کنی یه هنری که دوست داری. 

حتما جدا شو. ازادی نداشته باشی بهت تره تا اینطوری خودتو پیر کنی. خونه پدرت بالاخره ارامش بیشتری داری ...

خیاطی میرم

تو این ۸ سال هم خودم بیشتر نود درصد خرجم دادم

از هر راهی کار کردم

اما الان جدیدا میرم خیاطی برا آموزش 

خسته شدم واقعا 

خیاطی میرمتو این ۸ سال هم خودم بیشتر نود درصد خرجم دادماز هر راهی کار کردماما الان جدیدا میرم خیاطی ...

چه عالی که خیاطی بلدی. بهترین کاره به خدا جدا بشی برای خودت کسب درامد هم میکنی زندگیت عالی میشه. اون دیده تو کار میکنی گفته خب چه کاریه براش زحمت بکشم. موفق میشی حتما افرین. فقط به خودت فکر کن