2777
2789

پسرم پنج ونیم سالشه توجه و تمرکزش پایینه

سرکتاب بند نمیشه صد بار اعداد براش نوشتم باهاش کار کردم ولی باز ۷،۸،۹ رو بلد نیس کتاب میبینه دوس داره در بره یادش نمیمونه میگه اصن چرا باید درس بخونیم

تست هوش داده دکترمیگه هوشش خوبه نمیدونم چرا منو اذیت میکنه

امسالم پیش دبستانیه اکثر مدارسم ازمون ورودی میگیرن 🤦‍♀️ من خودم خیلی زرنگ بودم الانم سرم مدام توکتاب هیچوقت فک نمیکردم بچم اینجوری بشه 😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم ۵.۵ سالشه و توی پیش ۱ ، تا ۱۰ رو یاد دادن ولی تا ۵ رو بیشتر بلده

روانیم کرده اصلا نقاشی نمیکشه و بند نمیشه

حالا بردمش کلاس سفال توی فرهنگسرا دوس داره

من خودم همیشه شاگرد اول بودم و عاشق درس و مشق

ولی بچه ها ممکنه به یه چیز دیگه علاقه داشته باشن

توی مهدم تست گفت هوشش خوبه

ربطی به هوش نداره آخه که

باید بره اول ببینی اگه درس یاد نگرفت ببریش روانپزشک دارو بده برا بیش فعالی

فعلا کاکائو اصلا نزار بخوره

ببرش شنا و استخر

پسر منم ۵.۵ سالشه و توی پیش ۱ ، تا ۱۰ رو یاد دادن ولی تا ۵ رو بیشتر بلدهروانیم کرده اصلا نقاشی نمیکش ...

قبلا خیلی دکتر بردمش الان پیش دکتر روانشناس میبرمش کاردرمانی 

دوس ندارم ریتالین بخوره وای اگه مجبور بشم گریه ام میگیره😢کلاس سفال دوست داشت؟ من قبلا کلاس کودک خلاق سازه سازی، بازی وریاضی میبردمش دوس نداشت ولی بازی و ورزش عاشقشه فقط بازی کنه همین یادگیری دوس نداره

دخترا رومیبینم چقدر زرنگن اخه این پسرا فقط رواعصابن

از الان نمیشه قضاوت کرد بزار یک سال بره مدرسه  اونوقت مشخص میشه که آیا مشکلی است یا نه بعد اون موقع بمون حرص و جوش بخور

از الان شروع کردی به حرص خوردن  تا کی بچه ها هر چی بزرگ تر بشن مشکلاتشون هم بزرگتر میشه پس سعی کن اول روی خودت کار کنی تا بچه هم از تو آرامش بگیره  

از الان نمیشه قضاوت کرد بزار یک سال بره مدرسه اونوقت مشخص میشه که آیا مشکلی است یا نه بعد اون موقع ...

دکتربهم گفت این بچه مشخصه تومدرسه به مشکل میخوره☹️ این جاهم سریع بچه رواخراج میکنن!

قبلا خیلی دکتر بردمش الان پیش دکتر روانشناس میبرمش کاردرمانی دوس ندارم ریتالین بخوره وای اگه مجبور ب ...

یه جلسه رفته سفال دوس داشته

حالام گل رس خریدیم از لوازم تحریری خودش توی خونه گاهی درست میکنه یه چیزی

پس پسر منو ندیدی

توی مهد همه رو میزد که من گریم میفتاد

هیچ جا نمیرفتم از دستش چون حرف زشت میزد و بسکه شیطون بود

حالام همه وسایل خونه را داغون میکنه

زرنگی به این چیزا نیس

هیچوقت پسرتو با کسی مقایسه نکن

وظیفه ما فقط عشق ورزیدن و کمک کردنه

من خودم بچه که بودم توی خونه اخلاقم  داغون بود الان یه خانومی شدم 😂 کار میکنم و به خانواده بابامم کمک مالی میکنم

یه جلسه رفته سفال دوس داشتهحالام گل رس خریدیم از لوازم تحریری خودش توی خونه گاهی درست میکنه یه چیزیپ ...

خداروشکر سفال دوس داشته فرهنگسرا کلاس بازی ورزش، ریتموگیم ، حال خوش کودکی هم داره حالا که میبریش اونارو ثبت نام کن ما جنوبیم اینجا هوا جهنم نمیتونم ببرمش همون صبح که فقط مهد میره عصرمیاد خونه مخ منو میخوره🤦‍♀️

عزیزم 🥰ایشالا همیشه موفق باشی 

عزیزم ببر یک دکتر خوب وپیشش از این حرفا نزن هر چی هم باشه راه درمان داره نگران نباش دنیا که فقط دکتر ...

موافقم باهاتون فقط میدونی عزیزم نمیخوام بخاطر چن تا الفبا و عدد معلما تحقیرش کنن کلا زده بشه از بس سیستم اموزش داغونه غصه همه چیز باید بخوریم اونم خیلی زود ☹️

2810