2777
2789
عنوان

پسرم تب کرده

456 بازدید | 32 پست

دیروز دوتا شیرینی خامه‌ای خورد،امروز از صبح سنگین بود بعد دلپیچه و تهوع و بعدشم استفراغ

الانم تب کرده

اگه راه حلی،دارویی دارین ممنون میشم، ظهر دکتر بردم ولی زیاد فرق نکرده فردا بهتر نشد دوباره میبرم

نفری یه صلوات برا سلامتیش اگه بفرستید ممنون میشم

واسه حالت تهوع قطره متوپرکلرامید بده واسه تب هم استامینوفن . اگه استفراغش ادامه داره یا خیلی بی‌حال ...

ممنونم ازت،شربت اندانسترون داد دکتر همونو دادم یکم بهتر شد الان خوابه دیدم تب داره پروفن دادم

بی حوصله بود ولی خیلی بی‌حال نده ،نگرانم قبلا هم یه بار شیرینی خامه ای خورد توگرما اینطور شد سال‌های پیش،همش میگم کاش نمیذاشتم  خونگی چی مسمومیت رو بهتر میکنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم ازت،شربت اندانسترون داد دکتر همونو دادم یکم بهتر شد الان خوابه دیدم تب داره پروفن دادمبی حوصل ...

خواهش میکنم گلم . انشالله اثر میکنه زود خوب میشه مهم استفراغ هست اگه قطع بشه و بتونه غذا بخوره خوب میشه واسه دلپیچه اسهال هم هر موقع دردش گرفت عرق نعنا بده . پروفن رو هم با معده ی خالی نده حتما غذا بخوره بعد بده چون خونریزی میده . 

مسموميت ك تب نميده.

حتي بع خامه هم حساسيت داشته باشه

فقط بايد اسهال بشه

نه تب

اين ويروس شايع هست ما هممون گرفتيم.

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
خواهش میکنم گلم . انشالله اثر میکنه زود خوب میشه مهم استفراغ هست اگه قطع بشه و بتونه غذا بخوره خوب م ...

نیم ساعت بعد استفراغ در حد یکی دو قاشق خورد،متاسفانه استامینوفن تبش رو پایین نمیاره

اگه تب داره دوغ و جیزای ترش نده...برا تبش پیاز حلقه کن بزار کف پاش جوراب پاش کن یه ساعت بمونه..‌میگن خون رو غلیظ میکنه این کار...اما تب رومیاره پایین...شیاف استامین فن هم خوبه براتب

چند روز پیش هم دختر من این‌جوری شد از قنادی کیک یزدی گرفتم تو راه خونه دوتاشو خورد اومدم خونه دیدم کپک زدن شبش استفراغ کرد فرداش هم تا دو روز  تب شدید داشت و بی حال بود 

شربت استامینوفن دادم بهش و پاشویه کردم دو روز بعد خوب شد 

اصلا تو فصل گرما شیرینی خوردن غلطه

نیم ساعت بعد استفراغ در حد یکی دو قاشق خورد،متاسفانه استامینوفن تبش رو پایین نمیاره

می تونی یه ساعت بعد استامینوفن از شیافش استفاده کنی . ولی سعی کن ایبوپروفن رو با معده ی خالی ندی

آها چه جالب،نمیدونستمچند روز طول میکشه؟

براي بچه ٤/٥ روز

ولي خودمون يك هفته 

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810