2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی انلاین

233 بازدید | 12 پست

سلام 👋 خوبین خوشملا؟

میخوام مشاور تحصیلی خوب بگیرم امسال واسه کنکورم میخوام بخونم ولییی اصلا حوصله کنکوری خوندنو ندارم میگم اگه ی نفر همه ش بالا سرم نباشه و هی بهم گیر نده نمیخونم(تا نباشد چوب ترفرمان نبرد گاو و خر )😂😂خلاصه که اگه مشاور تحصیلی خوب میشناسین وخودتونم ازش راضی بودین شماره شو بدین خانم باشه لطفا ❤

احترام=احترام من همیشه توی تاپیکهام و یا کامنتی که میذارم ادب رو رعایت میکنم انتظارم از کسانی ریپلای میزنن هم همینه 
توسیب ترش ببین خانم اسما مقتومی یاآیسان عدل زاده جادارن مشاورای خوبین

اوکی 👌

احترام=احترام من همیشه توی تاپیکهام و یا کامنتی که میذارم ادب رو رعایت میکنم انتظارم از کسانی ریپلای میزنن هم همینه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توسیب ترش ببین خانم اسما مقتومی یاآیسان عدل زاده جادارن مشاورای خوبین

من تو اون کانال عضو شدم ولی متاسفانه ای دی مشاور رو نتونستم گیر بیارم از کجا ایدیشونو پیدا کنم؟

من تو اون کانال عضو شدم ولی متاسفانه ای دی مشاور رو نتونستم گیر بیارم از کجا ایدیشونو پیدا کنم؟

بایدبه پشتیبان پیام بدی بپرسی ظرفیت دارن یا نه بعدشم تکمیل ثبت نام کنی

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
بایدبه پشتیبان پیام بدی بپرسی ظرفیت دارن یا نه بعدشم تکمیل ثبت نام کنی

چشم 

سلام عزیزم خوبی من مشاور خیلی خوب و عالی سراغ دارم خودمم باهاش پیرفت چشم گیری داشتم اگر خواستی بدم خ ...

شماره شون رو لطف کنید من تلگرام ندارم