2777
2789
عنوان

چرا بچم سقط شد علتشو میدونین

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 66 پست
ای خدا چقدر سخت و وحشتناکاللهی بمیرم حتما خیلی ناراحت شدی☹️☹️علتشو باید از دکتر بپرسی عزیزم انشالله ...

ممنون عزیزم اصلا فکرنمیکردم اینجوری بشه 

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی برا همون بچمو از دست دادم

کارت خیلی عجیب و خطر ناک بوده جالب اینجاست بچه اولت هم نبوده وخودت خوب می دونستی دکتر توی این ماه ها معاینه نمی کنه خودت چرا این کارو انجام دادی

دلیل اصلی اون دست بی موقع بود که فرو بردی اون داخلاین کار آخه آدم عاقل دستش می‌کنه اون داخل چیکار دا ...

نه بابا مگه تا کجا دستش رفته آخه؟؟ 😕😕😕 پس اونا که کل بارداری رابطه دارن چی؟

اسی جان ربطی به اون نداره دکتر باید تشخیص بده

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

نه بابا مگه تا کجا دستش رفته آخه؟؟ 😕😕😕 پس اونا که کل بارداری رابطه دارن چی؟اسی جان ربطی به اون ند ...

اگه اینجوری باشه تا آخر عمر خودمو نمیبخشم

یعنی کیسه آب اینقدر راحت سوراخ میشه؟یا اینقدر نزدیکه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
کارت خیلی عجیب و خطر ناک بوده جالب اینجاست بچه اولت هم نبوده وخودت خوب می دونستی دکتر توی این ماه ها ...

مگه کیسه آب اونقدر نزدیکه؟مگه با یه دست زدن سوراخ میشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج
کارت خیلی عجیب و خطر ناک بوده جالب اینجاست بچه اولت هم نبوده وخودت خوب می دونستی دکتر توی این ماه ها ...

آخه یه دست ببری داخل با معاینه خیلی فرق میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج
اگه اینجوری باشه تا آخر عمر خودمو نمیبخشمیعنی کیسه آب اینقدر راحت سوراخ میشه؟یا اینقدر نزدیکه؟

نه عزیزم هیییچ ربطی به اون نداره

از این فکرا نکن

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ممنون عزیزم اصلا فکرنمیکردم اینجوری بشه

چی بگم حتما یه حکمتی داشته خدا دخترتو برات نگه داره انشالله بازم باردار میشی صحیح وسالم بدنیا میاریش

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
چی بگم حتما یه حکمتی داشته خدا دخترتو برات نگه داره انشالله بازم باردار میشی صحیح وسالم بدنیا میاریش

انشاءالله ممنون عزیزدل

اللهم عجل لولیک الفرج