2777
2789
عنوان

چرا بچم سقط شد علتشو میدونین

956 بازدید | 66 پست

هفته پیش مثل امروز چهارشنبه رفتم پیاده روی دخترمم با کالسکه بردم شبش دستمو بردم داخل واژن دستم خونی شد

از صبح روز بعدش وقتی بلند میشدم احساس میکردم خیس میشم دور ترشحاتم یه مقدار خیس بود

شنبه ۱۳ هفته بودم رفتم دکتر درد پریودی داشتم و کمردرد و سردرد دیگه به دکتر شرایطمو گفتم چون صدا قلبشو گوش کرد گفت مشکلی نیست مهم اینه که صدا قلبشو بشنویم

برای دردهام بهم مسکن داد و رفتم خونه

دردهام شدیدتر شد دراز کشیده بودم تو خونه مشکنم خورده بودم

یهو انگار دنیا رو سرم خراب شد یه مایع گرم یهو با شدت از واژنم خارج شد کیسه آبم بود که پاره شد رفتم حموم دیدم خیس خیسم لباس زیرمم علاوه بر خیسی یه مقدار خونی هم بود 

دیگه خدا برا هیچکس نیاره دستمو گرفتم زیر واژنم بچم در اومد اومد رو دستم

حالا فقط دنبال علتشم ببینم دلیل اصلی چی بوده اینطوری شده

اللهم عجل لولیک الفرج

برای چی اصلا دستتو کردی تو ؟

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیل اصلی اون دست بی موقع بود که فرو بردی اون داخل

این کار آخه آدم عاقل دستش می‌کنه اون داخل چیکار داشتی 

داشته معاینه دهانه  رحم انجام میدادی 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

ای خدا چقدر سخت و وحشتناک

اللهی بمیرم حتما خیلی ناراحت شدی☹️☹️

علتشو باید از دکتر بپرسی عزیزم انشالله همیشه سالم باشی

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
عضلات واژنم انگار متورم شده بود دستمو بردم ببینم ترشحاتم چجوریه

وا 

شاید دستتو بردی باعث پاره شدن چیزی شدی یا چیزیو زخمی کردی 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
دلیل اصلی اون دست بی موقع بود که فرو بردی اون داخلاین کار آخه آدم عاقل دستش می‌کنه اون داخل چیکار دا ...

یعنی برا همون بچمو از دست دادم

اللهم عجل لولیک الفرج