2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا داداش من بعد از سربازی موهاش پر شده که شونه تو موهاش میشکنه 😆

جدا تراشیدن مو تاثیر داره 

♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡
پیج اریو رو دیدین؟؟ پدر مادره مقیم اروپا..متخصص پوستن..سر پسرشونو تراشیدن بعد تو کپشن گفته یه چیزی ...

اتفاقا مامانش خیلی تاکید کرد که تاثیری نداره برای پرپشتی حتی یه پستش مصاحبه با یه دکتر دیگه در همین مورد بود ، خودشم گفت برای اینکه یکدست بشه موهاش از ته زدیم نه پرپشتی مو

منم موهاي پسرمو ١١ ماهش بود از ته با ماشين زدم، الان ١٣ ماهش تموم شده،دوباره در اومده، خيلي بهتر از قبلش شده،،،، خانواده خودم ميگفتن موهاشو بزن، خانواده شوهرم ميگفتن نزن،،، شوهرمم دوست داشت بزنه،،، بالاخره دلو به دريا زديمو اينكارو كرديم، اينقدرم كچلي بهش ميومد كه خدا ميدونه، بانمك و خوردني، طوريكه پشيمون بودم چرا زودتر موهاشو نزدم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

خودم از بچه كچل خيلي بدم ميومد،و ميگفتم اگرم بخوام موهاشو بزنم بزارم تو زمستون كه بعدش كلاه سرش بزارم كسي نبينه بچم كچله

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
منم موهاي پسرمو ١١ ماهش بود از ته با ماشين زدم، الان ١٣ ماهش تموم شده،دوباره در اومده، خيلي بهتر از ...

من طی یک تصمیم ناگهانی موهاشو تراشیدم 😆

شب که شوهرم اومد خونه و دخملشو دید میخندید میگفت مامانی چیکارت کرده 

دخترمم خوشحااال همش میخندید 

از همون روزها اینقدر عکس و فیلم دارم 

مادرشوهرم میگفت آخی گناه داشت چرا اینجوریش کردی موهاش زبر میشه و فلان ، منم گفتم چکارش کردم خیلی هم خوشکل و مامانی شده😂 هی انرژی منفی میداد😃

♡●♡خدایا دل مرا آنقدر صاف بگردانتا قبل از پایین آمدن دستم دعایم مستجاب گردد . . . ♡●♡
من طی یک تصمیم ناگهانی موهاشو تراشیدم 😆 شب که شوهرم اومد خونه و دخملشو دید میخندید میگفت مامانی چی ...

چه خوب،،، پسر منو شوهرم و شوهر خواهرم طي يك عمليات غافلگيرانه موهاشو زدن،،، من فقط نگاه ميكردم و تو دلم بدوبيراه ميگفتم وقتي كار تموم شد، خودم از ديدنش بيشتر از بقيه ذوق كردم و قربون صدقه اش رفتم

حتما یه تکه از موهاشو بردار برای یادگاری

من برای هرکدوم از دخترام یه دفتر درست کردم و یادگاریهاشونو توی اون نگه داشتم و گاهی اوقات شعر و مطلب مینویسم براشون

چه خوب،،، پسر منو شوهرم و شوهر خواهرم طي يك عمليات غافلگيرانه موهاشو زدن،،، من فقط نگاه ميكردم و تو ...

مامانم همیشه بهم میگه تو خیلی خودسری 😃

2810