2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنوب چون جزیره داره خوبه و جاهای دیدنی بسیار ولی انتخابم شمال هست چون سرسبز هست و مهمترین دلیل آب و ...

جنوب از نظر مردم عالیه ولی آب و هواش جهنمه افتضاح من خودم اهوازم همون شمال رو انتخاب کن  

می‌خوام آزاد باشم و یکی مدام مواظبم نباشه که خوردی؟ رفتی؟ آمدی؟ این کار رو بکن! اون کار رو نکن! می‌خوام به قول فروغ خودم سرم بخوره به سنگ که بشکنه یا نشکنه. که دردم بیاد یا دردم نیاد.

صددرصد شمال

سرسبزی و جنگل و طبیعت

آب و هوای سالم و تمیز

کمتر بودن هزینه ها

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
من خودم بندریم دیروزم گرما زده شدم روزی ده بار حموم میکنم حاضرم برم قطب شمال

منم شمالیم 

برم بزرون گرمازده میشم 

حموم ک دیگه نگم 

ولی حالا ک میخای برری قطب لااقل برو جایی خرسا نخورنت

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جنوب چون جزیره داره خوبه و جاهای دیدنی بسیار ولی انتخابم شمال هست چون سرسبز هست و مهمترین دلیل آب و ...

خودت که جوابت جامع و کامله دیگه واسه چی تاپیک زدی

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "

من شمالم

ولی چرا فکر میکنید خنکه؟ داریم کباب میشیم😂

اما خیلی زیباست

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

همیشه دلم میخواست برم جنوب زندگی کنم مخصوصا بوشهر 

و الان سه سالیه ساکن جنوب شدیم البته عقدم و برمی‌گردم شهر خودم 

ولی خوب دوستندارم دیگه جنوبو 

شمال نرفتم نمی‌دونم ولی خوب به نظرم واسه زندگی خیلی خوب باشه 

اسی  آب هوای همدان خیلی خوبه  ولی میگن مردمش خشک هستن 

می‌خوام آزاد باشم و یکی مدام مواظبم نباشه که خوردی؟ رفتی؟ آمدی؟ این کار رو بکن! اون کار رو نکن! می‌خوام به قول فروغ خودم سرم بخوره به سنگ که بشکنه یا نشکنه. که دردم بیاد یا دردم نیاد.