2777
2789

حتماااا سراین موضوع چند تا دکتر غدد ببریدش

آزمایشو عکس مچ دست دست اگر دکترلازم دید تزریق میکنه

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
همون اول آمپول دادن یا اولش دارو و شربت هم دادن پسر من ۳ سال عقبه مچه دستش حالم بده خیلی میترسم

من دخترم همیشه میبردم دکتر تغذیه مکمل میداد ولی  ۱۱ سالگی  بردم غدد فوری عکس مچ دست که دید امپول رشد نوشت  براش   اصلا  در طول سه سال هیچ مکملی  به جز ویتامین دی بهش  نمیداد چون  نباید چاق  میشد    وقای  عکس مچ دست  کمتر از سن واقعی باشه  خوبه  امپول براشون تاثیر داره ووقت  دارن   وصفحات رشدشدشون  تا ۱۶  سالگی برا پسرها بازه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر طول کشید تا رشدش اوکی بشهه؟قد وزنش چقدر بود

۱۱ سالگی قدش  ۱۲۹  وزن ۲۶ کیلو  وقتی شروع کرد اوایل هر سه ماه سه سانت قد میکشید وسه کیلو وزن     سه سال  زدم براش ۲۸ سانت قد کشید این یک سالی هم که نمیزنه قدش  سه چهار سانت رشد کرده الان ۱۶۲   ولی  دختر من بلوغش دیر بود و۱۴ پریود شد

۱۱ سالگی قدش ۱۲۹ وزن ۲۶ کیلو وقتی شروع کرد اوایل هر سه ماه سه سانت قد میکشید وسه کیلو وزن سه ...

چقدر خوب .....الهی شکر 

میشه راهنمایی کنی من از کجا شروع کنم کجا ببرم ؟چیکارا کنم

حالمو حتما درک میکنی

چقدر خوب .....الهی شکر میشه راهنمایی کنی من از کجا شروع کنم کجا ببرم ؟چیکارا کنمحالمو حتما درک میکنی

یه دکتر غدد خوب پیدا کن ببر پیشش  اگر برات هورمون رشد نوشت  شک نکن دودل نباش  براش  شروع کن از عوارضش نترس  برا دختر من  هیچ مشکلی پیش  نیومد   اگه  براش شروع  نکرده بودم شاید ۱۴۵  هم نمیشد     اگر بیمه تامین اجتماعی  باشی  ودکترم تایید کنه  که نیاز به هورمون رشد داره  ماهی ۳۰۰  میشه  داروش

2810