2777
2789
عنوان

از وقتی باردار شدم همش دعوا داریم

403 بازدید | 23 پست

هنوز اولشه ۵ هفتمه اگ قرار باشه تا آخر اینطوری باشیم دق میکنم اصلا درخاست رابطه نمیده منم ک نیازام شده صفررر این ب کنار همش دعوا داریم سر همه چیززززالانم دعوا کردیم حساس شدم هی گیر میدم اونم بجای اینکه درک کنه بدتر دعوا میکنه صداشو بالا میبره خسته شدم اخه چ مرگشه قبلا هی شوخی میکرد الان همش تو خودشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ایرادی درشماست قراره نه ماه حساس شی اونم هی نازتو بکشه بدبختو زجر کش نکن با این گرونی

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

ب کوچولوت فکر کن عزیزم 

من اینطوری بودم همسرم هم ذره ای درک و شعور نداشت آنقدر دعوا میکردم گریه میکردم تا اینکه هون اوایل یه درد بدی اومد سراغم دقیقا بعد یه دعوا و گریه 

هی درد میومد می‌رفت رفتم سونو گفتن دهانه رحمت خیلی کوتاه شده احتمال سقط هست 

بعد مجبوری سرکلاژ شدم و تا آخرش استراحت مطلق 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

همسر منکه بدنشم شوک شده بود کلا علائمی از میل جنسی نداشت تا ۹ ۱۰ هفته 

منم که الان ۳۵ هفته ام میل ندارم کلا

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
همسرت زیر فشار حس مسئولیت پدر شدنش قرار گرفته خودت هم مادر شدن رو تجربه میکنی همدیگه رو درک کنید اگر ...

اخه خودش میخاس هی بهش گفتم من از نظر روانی آماده یه یچه دیگ نیستم هی اصرار خودم هواتو دارم همش یادش رف 

2810