2777
2789
اره واقعا متاسفانه توی ی سنی انتخاب رشته رو گذاشتن ک ادم هنوز خودشو نمیشناسه😭هر مشاور هم ی چیزی میگ ...

خب من تخصص در حد یه مشاوره تحصیلی نیست شما بهتره از چند تا مشاوره دیگه هم کمک بگیدی حتی شده از این مشاورای آنلاین خیلی قضیه ی مهمیه 

خب من تخصص در حد یه مشاوره تحصیلی نیست شما بهتره از چند تا مشاوره دیگه هم کمک بگیدی حتی شده از این م ...

مرسی بازم کمکم کردی❤️

مشاور انلاین میشناسی بهم ایدی یا شمارشو بدی؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد ی چیزیشهر ما مدرسه ای ک رفتم گفتن مهر نظام‌ مهندسی برای معماری باید از ریاضی بری از هنرستان فقط ...

این چیزا مهم نیستمهم اینه هدفت چیه و از چ راهی زودتر بهش میرسی.اگر کارهای معماری  و دکوراسیون هدفت هست ک البته باید مدرسه خوب و قوی بری میتونی از کلاس یازدهم کاراتو بفروشید و درآمد زایی کنی .رشته های فنی در هنرستان ب صورت عملی و کلی تر یاد میدم.تو دانشگاه بیشتر کارها پروژه ای هست و علم زیادی از دانشگاه نمی‌گیری.